• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Troels Bager Thøgersen

Dansker blandt tre bedste: Ingen fadøls-vurdering

Foto: Getty Images

TV3Sports' Peter Kjær har store forhåbninger og forventninger til en af de danske landsholdsspillere.

Af Troels Bager Thøgersen

Kasper Hjulmand ved med statsgaranti, hvem der skal starte i front for Danmark lørdag aften mod Finland, selvom resten af Danmark ikke ved, om det bliver favoritten Jonas Wind eller sidste års starter Kasper Dolberg.

Og midtbanetrioen giver også sig selv.

Men måske mest sikker på pladsen er Leicesters Kasper Schmeichel, der i sin klub såvel som på landsholdet har haft adskillige stærke sæsoner.

I et interview forud for slutrunden vendte Tipsbladet blandt andet målmændene ved EM med TV3 Sports ekspert og tidligere landsholdsmålmand Peter Kjær, og Kjær har store forventninger til keeperen mellem de danske stænger.

- Jeg har Kasper Schmeichel blandt de tre bedste målmænd ved EM. Og det er ikke bare en fadølsvurdering, fordi han spiller for Danmark. Jeg har en kraftig mistanke om, at han er rigtig god til begivenheder som denne, siger Peter Kjær til Tipsbladet.

Den tidligere danske landsholdsmålmand har også fidus til to af keeperne, der til daglig spiller i to af verdens største klubber.

- Jeg vælger Thibaut Courtois med den form, han har vist. Han har virkelig stået godt på et dårligt Real Madrid-hold, der har skuffet. Det er flot, at han har ramt formen på den måde, siger Peter Kjær.

- Jeg tror, Kasper Schmeichel kommer til at spille en stabil slutrunde, præcis som han er en stabil keeper, som man ved, hvad man får fra. Der er virkelig mange landshold, jeg ville foretrække ham til. Og så peger jeg også på Manuel Neuer, siger Peter Kjær.

Når Danmark lørdag møder Finland, er det med alt at dømme med den tidligere Superliga-keeper Lukas Hradecky i målet for gæsterne.

Ham kan du læse et interview med her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020