Video : Tipsbladet
EM

Hjulmand hylder dansk stjerne: Jeg elsker det!

Kasper Hjulmand storroser torsdagens målscorer Morten Hjulmand.

Morten Hjulmand var den helt store stjerne for Danmark torsdag aften. Dels scorede han sit første landsholdsmål med et fantastisk drøn fra 28 meter, og dels var han fremragende på den danske midtbane, hvor han dirigerede med medspillerne og arbejdede stenhårdt.

Og sådan en præstation sikrer også ros fra landstræner Kasper Hjulmand.

- Det var en klassepræstation, siger Kasper Hjulmand til TV 2 om Morten Hjulmand og tilføjer:

- Prøv at se, hvordan han elsker at være derinde. Jeg elsker det. Han vil være involveret i det hele, og efter at han scorede, skulle han lige prøve igen, for at se om der kunne komme en mere.

- Men det er så dejligt at have en spiller, der hele tiden viser sig og vil være i lyset. Ja, han laver nogle fejl, men man kan hele tiden mærke ham. Det var fedt at se, og det var en flot, flot kamp.

Landstræneren var samtidig ovenud tilfreds med en helstøbt dansk præstation, som også gør, at han står og er lidt ærgerlig over, at det ikke blev til mere end et enkelt point.

Kampen endte 1-1. Englands scoring stod Harry Kane for tidligt i kampen efter noget uheldigt dansk forsvarsspil, hvorefter Morten Hjulmand altså som nævnt udlignede med sit langskudsdrøn.