EM

Karakterer: Han presser på til startopstillingen

Vi er klar med karaktererne fra Danmarks testkamp mod Bosnien-Hercegovina.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion:

Danmark har netop spillet sin sidste testkamp forud for EM-slutrunden, der for Danmarks vedkommende starter på lørdag med en hjemmekamp mod Finland. Opgøret mod Bosnien-Hercegovina bag præg af det, det var, en testkamp. Men Danmark tog altså sejren 2-0, og igen så man altså et landshold, der fik resultatet på en dag, hvor præstationen var lidt op og ned.

Vi er her klar med karaktererne fra opgøret:

Kasper Schmeichel - 3 bolde
Havde ikke det store at lave, og det var jo sådan set fint. Tog sig af et indlæg eller to i første halvleg, og så var han under pres i en enkelt situation, hvor han fik hjælp af Andreas Christensen til at cleare situationen.

Jens Stryger Larsen - 3 bolde
Lidt op og lidt ned for Jens Stryger Larsen. Som altid løste han sine opgaver fint defensivt, og han reddede da også bolden på stregen, da Kasper Schmeichel var passeret efter et hjørnespark. Offensivt kom der for lidt. Masser af energi, men også lidt fejlafleveringer, og så var han for langsom på bolden.

Simon Kjær - 3 bolde
En enkelt fejlaflevering til at starte med, men ellers var afleveringerne fine frem i banen. Var ikke udfordret defensivt. Udskiftet ved anden halvlegs start

Andreas Christensen - 4 bolde
Godt boldspil og fik bolden fordelt fint. Var ikke for alvor presset i defensiven, men var vågen, da han måtte hjælpe Kasper Schmeichel med at undgå en scoring til modstanderen efter en sløj aflevering fra Nicolai Boilesen.

Nicolai Boilesen - 1 bold
Var rusten. Flere dårlige afleveringer, men var dog ved at komme til en assist i første halvleg, hvor han afleverede tilbage til Christian Eriksen. Defensivt var han ved at koste, da han ikke fik clearet en bold godt nok og i stedet gav modstanderen en chance.

Daniel Wass - 2 bolde
Spillede på den defensive midtbane i stedet for Pierre Emile Højbjerg, og det var ikke meget væsen, han gjorde af sig. En enkelt virkelig dårlig situation, da han var for langsom på bolden i første halvleg, og en modstander nemt tog den fra ham og kunne drive den ned mod Kasper Schmeichels mål. Afslutningen gik forbi mål.  Misbrugte selv en stor mulighed i anden halvleg.

Christian Eriksen - 2 bolde
Lavede enkelte gode afleveringer, men blev ikke for alvor sat i scene. Manden bag dødbolden, der førte til Danmarks 1-0 scoring. Endte med at modtage bolden lidt for langt tilbage i banen ved flere situationer. Udskiftet efter 59 minutters spil.

Mathias Jensen - 4 bolde
Flere gode afleveringer - slog blandt andet nogle gode, lange bolde. Kæmpede godt og vandt flere dueller. Slog hjørnesparket, som Andreas Cornelius headede i kassen til 2-0. Fin præstation af Brentford-danskeren. Kampens bedste, og man må sige, at han presser sig på til startopstillingen mod Finland, hvor Danmark må forventes at skulle være en del på bolden og spille mod et hold, der står dybt i banen.

Robert Skov - 2 bolde
Forsøgte en del og tog mange gode løb i ryggen på modstanderne. Det var lige ved at give en chance i første halvleg, men Skov kunne ikke kontrollere bolden. Måtte udgå efter 70 minutters spil med en skade efter en hård tackling - koster det EM-slutrunden for midtjyden?

Kasper Dolberg - 2 bolde
Var en okay opspilsstation og indgik i kombinationsspillet, men havde det svært mod Bosnien-Hercegovinas trebackkæde, der stod meget dybt. Udskiftet ved anden halvlegs start.

Martin Braithwaite - 3 bolde
Scorede målet til 1-0, da han opfangede en løs bold i feltet. Fik et gult kort senere i halvlegen .Tog initiativ, men med blandet succes. Udskiftet ved anden halvlegs start.

INDSKIFTERE

Joachim Andersen - 3 bolde
Kom på banen ved anden halvlegs start. Leverede en fin indsats defensivt, men var heller ikke presset i det defensive.

Jonas Wind - 2 bolde
Kom på banen ved anden halvlegs start. Var forholdsvis usynlig, men havde enkelte fine afleveringer. Hverken Wind eller Dolberg fik sat sig på pladsen som 9'er i dag.

Yussuf Poulsen - 3 bolde
Kom på banen ved anden halvlegs start. Havde nogle gode løb med bolden, men der kom generelt for lidt fra Poulsen. Misbrugte stor mulighed i anden halvleg, men satte lidt senere Thomas Delaney op til en stor mulighed.

Thomas Delaney - 2 bolde
Kom på banen efter 59 minutters spil. Skubbede bolden fint til side, men han havde også en stor fejl i anden halvleg, der kunne have kostet. Misbrugte senere en stor mulighed.

Joakim Mæhle - 4 bolde
Kom på banen efter 70 minutters spil. Super indhop fa den energiske nordjyde, der drev bolden med fart og kvalitet flere gange. Var meget tæt på efter en fin tur.

Andreas Cornelius - 4 bolde
Kom på banen efter 70 minutters spil. Scorede efter et hjørnespark og var tæt på efter et andet. Kan man forlange mere? Gav Kasper Hjulmand noget at tænke på.

TRÆNER

Kasper Hjulmand - 3 bolde
Fik set lidt af det, han havde håbet på. Men det var også en klassisk testkamp uden den store intensitet og nerve, og så kan han da glæde sig over, at der igen var spillere, der fik minutter i benene. Mål fra Cornelius viste Hjulmand, at der er noget at skyde med fra bænken, specielt mod Finland, hvis man skal presse til sidst. Til gengæld må det bekymre, at Robert Skov måtte udgå med en skade, og så fik han vel heller ikke endegyldigt svar på, om det er Wind eller Dolberg, der spiller mod finnerne. Måske Cornelius overhaler dem inden om?