• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Lasse Schöne: Noget af det sværeste i mit liv

Foto: Getty Images

Den 35-årige landsholdsbobler fortæller over for hollandsk medie, hvordan han oplevede Christian Eriksens kollaps.

Af Victor Risager

De danske landsholdsspillere har været stærkt påvirkede af Christian Eriksens kollaps i kampen mod Finland, og også landsholdsbobler Lasse Schöne har været meget berørt af situationen. Det fortæller den 35-årige dansker over for Algemeen Dagblad.

Lasse Schöne har spillet på midtbanen sammen med Christian Eriksen mange gange - både på det danske landshold, men også på klubplan for Ajax Amsterdam, og de to kender hinanden særdeles godt.

Af den grund har den seneste uge ikke været nem at komme igennem for Schöne.

- Det har været et af de sværeste øjeblikke i mit liv. Jeg har stadig svært ved at tale om det. Jeg spillede med Chris i ti år i Ajax og på landsholdet.

- Derudover har jeg allerede oplevet et sådant øjeblik i min karriere på meget tæt på hold, siger Lasse Schöne til Algemeen Dagblad med henvisning til, at han spillede i en testkamp i 2017, hvor Ajax-talentet Abdelhak Nouri kollapsede og faldt i koma.

Det har imidlertid hjulpet Lasse Schöne, der nu spiller i NEC Nijmegen, at han selv har været i kontakt med Christian Eriksen.

- Jeg har haft en rigtig svær tid på det seneste. Det bliver bedre nu. Det er også, fordi jeg selv har talt med Chris. Jeg er glad for, at alt er okay med ham nu, og at han nu er sammen med sin familie, siger Lasse Schöne.

Danmark er videre til ottendedelsfinalerne ved EM, hvor de lørdag møder Wales. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020