• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Misser første kamp: DBU-boss skal i isolation

Foto: Getty Images

DBU-formand Jesper Møller har været i nærkontakt med en coronasmittet, og det koster nu deltagelse i flere arrangementer for ham.

Af Oliver Okstrøm

Lørdag er en stor dag for DBU, hvor der både er det udsatte Repræsentantskabsmøde og Danmarks første kamp ved EM, som tilmed er i Parken. Det bliver dog uden fodboldforbundets formand Jesper Møller.

Det skyldes, at han har været i nærkontakt med en coronasmittet, og derfor er han nu sendt i isolation. Det skriver DBU på deres hjemmeside.

Her bliver der desuden oplyst, at Jesper Møller er blevet testet negativ flere gange i de seneste uger, ligesom han også er symptom-fri. Han er da også træt af, at han ikke kan være med til de arrangementer, som står for døren.

- Vi har alle glædet os til denne historiske sportsbegivenhed i Danmark, både med kampene i Parken og med fodboldfest over hele landet. Derfor er det også bare træls at gå glip af kulminationen på næsten 7 års forberedelser, men selvom jeg er testet negativ 5 gange i løbet af den seneste uges tid, også efter det pågældende møde, så følger jeg naturligvis myndighedernes anvisninger, siger han og fortsætter:

- Det kan ikke være anderledes. Jeg havde selvfølgelig også glædet mig til at se internationale kolleger samt DBU’s Repræsentantskab igen efter mange måneder med møder på teams og ikke mindst en historisk fodboldkamp lørdag aften, lyder det fra Jesper Møller.

Han håber endvidere på, at han hurtigt kan være tilbage igen, så han kan deltage i de øvrige EM-kampe og aktiviteter i Danmark.

Den første kamp for Danmarks vedkommende er mod Finland. Læs optakten til kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020