• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Schmeichel til UEFA: Det var ikke fair

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel føler ikke, at landsholdet blev stillet i en fair position, da UEFA præsenterede dem for to valgmuligheder efter Christian Eriksens kollaps

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel mener, at det danske landshold blev stillet i en position, der ikke var fair over for dem.

Det fortalte han mandag på et pressemøde i landsholdslejren.

- Vi blev stillet i en position, som jeg ikke personligt selv føler var fair. Vi havde to valgmuligheder. Det krævede nok, at der var nogen højere oppe end os, der sagde, at det ikke var tiden til at træffe en beslutning, siger han med henvisning til UEFA's tilbud om at spille kampen færdig lørdag aften eller søndag middag.

Han håber UEFA har lært at situationen, og at der vil blive tage de nødvendige foranstaltninger.

- Sket er sket nu, og forhåbentlig lærer de af det her, siger Schmeichel.

Kasper Schmeichel bekræfter, at han har været i kontakt med Christian Eriksen efterfølgende.

- Jeg var så heldig, at jeg kunne besøge ham i går og tale med ham og se, at han har det godt. Det var sgu dejligt at se ham og snakke med ham.

- Jeg har det bedre. Jeg hæfter mig ved, at Christian har det godt, og det er det vigtigste, fortæller han til TV3 Sport.

På bagkant af lørdagens ubehagelige episode, kan det virke omsonst at tale om fodbold, men torsdag venter en ny EM-kamp mod det belgiske landshold, og fra Kasper Schmeichels synspunkt er der ingen grund til at smide håndklædet i ringen endnu.

- Vi er her stadig. Vi tabte kampen, men vi gav alt hvad vi havde, og det gør vi igen. Om det er nok, det må tiden vise. Det vigtigste er, at vi står sammen og gør vores bedste, hvis ikke vi kan nå det, så kan vi ikke nå det.

- Det (de efterfølgende tilkendegivelser, red.) har rørt os alle, og det er noget, som virkelig har sat et aftryk, hvor meget kærlighed vi har mærket fra alle kanter. Det er noget, vi kan bruge. Vi synger om at stå sammen side og side, men vi viser også, at vi gør det, lyder det anerkendende fra den danske landsholdsmålmand.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020