• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Oliver Okstrøm

Solbakken: Delaney er den mentalt stærkeste

Foto: Getty Images

Ståle Solbakken holder sig ikke tilbage i sin hyldest af Thomas Delaney.

Af Oliver Okstrøm

Danmark skal torsdag aften i kamp igen for første gang efter den hårde oplevelse mod finnerne, hvor Christian Eriksen kom i vanskeligheder. Dengang var det blandt andet Thomas Delaney, som var først med at stille en mur op omkring stjernen, mens han fik behandling.

For den tidligere FCK-manager Ståle Solbakken er Delaneys rolle på det et hold ikke noget, der kan overvurderes. Det fortæller han i et interview med norske VG.

I det hele taget holder Solbakken sig ikke tilbage, når han skal finde rosende vendinger om midtbanespilleren, som han også havde som anfører, da de begge var i FC København.

- Han er den mentalt stærkeste spiller, jeg har trænet. Helt outstanding. En fantastisk fyr. En perfekt holdkammerat. Han er en frygtløs fighter på banen og en leder, som man omgås alle udenfor banen, lyder det fra den nye norske landstræner.

For Delaney har Christian Eriksens kollaps desværre ikke været første gang, at det er sket, fortalte han ved pressemødet onsdag.

- Jeg har desværre prøvet det her før. Jeg har set det før. Og der er mange mennesker, der er meget interesserede. Derfor tog vi beslutningen om at skærme af. Det handlede både om paramedicinerne og lægerne og om Christians familie. Det var ikke sjovt. Og det var heller ikke sjovt for os at stå der, siger Delaney.

Delaney havde meget mere at fortælle. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020