Video : Tipsbladet
EM

Uenig med Morten Bruun: Ikke min dårligste kamp

Joachim Andersen synes, at kritikken af landsholdet har været lidt for stor og unuanceret.

FREUDENSTADT (Tipsbladet): Er kritikken er landsholdet retfærdig?

Kasper Hjulmand og co. har mødt en del kritik efter 1-1-kampen mod Slovenien, hvor de fleste havde forventet en dansk sejr.

Både journalister og eksperter har rejst kritik af landsholdet, men ifølge spillerne selv rammer kritikken ikke altid i bullseye.

Efter kampen var hverken Jannik Vestergaard eller Victor Kristiansen enige i præmissen om, at Danmark faldt for meget i kadence mod Slovenien, og at resultatet var en stor skuffelse. Læs mere her.

Mandag mødte Joachim Andersen op foran den skrevne presse, og han er enig i, at kritikken har været for stor.

Det har fyldt lidt, at journalister og eksperter har været for kritiske over for jer. Hvad synes du selv?

- Det ligger der noget sandhed bag. Jeg synes ikke, det var så dårligt, som det bliver gjort til. Vi spiller alt i alt en ok kamp, og på en anden dag vinder vi den her kamp komfortabelt, så jeg synes ikke, man skal male fanden på væggen på den måde.

- Vi har stadig to kampe. Alt er åbent, og vi har masser af muligheder for at gå videre. Vi skal vinde en kamp ud af to, så der er gode muligheder, siger Joachim Andersen, der dog synes, det er helt fint, at der er kritik:

- I må gerne være kritiske, men det er bare ikke altid, vi er enige, slår han fast.

Ikke enig med Morten Bruun
TV 2-ekspert Morten Bruun kritiserede Joachim Andersens præstation mod Slovenien, som han kaldte for en af danskerens dårligste i længere tid.

- Det ved jeg ikke noget om. Jeg synes, jeg spillede nogle fine bolde op i banen, og jeg prøvede at gøre det, jeg er god til. Selvfølgelig var der lidt småfejl her og der, men jeg tror ikke, der er nogen spillere, der ikke laver fejl i en kamp.

- Jeg har ikke så meget at sige til det. Han er en klog mand, så han må have nogle tanker bag. Jeg synes ikke, det var min dårligste landskamp længe, siger Joachim Andersen.

Joachim Andersen synes ikke, den danske præstation var så dårlig, selvom slovernerne fik mere initiativ i anden halvleg.

- Vi mister lidt initiativ, og de får lidt meget tid på bolden i nogle episoder, men det var ikke fordi, de skabte noget i åbent spil, synes jeg. Det var dødbolde, de skabte noget på, men selvfølgelig kan vi gøre det bedre, men det var ikke fordi, vi følte os pressede, selvom vi mistede lidt momentum.

Folk havde forventet, at I havde domineret mere. Er der for høje forventninger?

- Hvis man ser fodbold hver weekend, så er det sjældent, at et hold dominerer alle 90 minutter. Jeg synes ikke, vi spillede en dårlig kamp. Vi spillede en rigtig god første halvleg og en lidt mindre god anden halvleg, men Slovenien så ikke så farlige ud, men det er nogle gange det, der sker.

- Hvis man har set Sean Dyche spille, hvor det også er svært at forsvare mod de lange bolde. Vi skal selvfølgelig se på, hvad vi kan gøre bedre, og det tror jeg også er noget, vi skal gøre i dag, siger Joachim Andersen.

Danmark skal i aktion igen torsdag, hvor England er modstanderen.