• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Victor Risager

Vil have Hjulmand som hollandsk landstræner

Foto: Getty Images

Hollandsk legende så gerne, at Kasper Hjulmand bliver landets nye træner.

Af Victor Risager

Holland er på udkig efter en ny landstræner, og hvis det stod til landsholdslegenden Rafael van der Vaart, blev det gerne den danske landstræner Kasper Hjulmand.

Tirsdag stoppede Frank de Boer som hollandsk landstræner efter et skuffende EM-exit til Tjekkiet i ottendedelsfinalerne. I de hollandske medier er man således begyndt at debatere, hvem der kan afløse den tidligere stjernespiller.

Og i studiet hos tv-kanalen NOS kaster den tidligere Superliga-spiller Rafael van der Vaart den danske landstræners navn i puljen.

- Det ville være en meget stor skuffelse, hvis det blev en udlænding. Men der er én udlænding, som jeg vil sige: Godt, gør det. Det er den danske landstræner (Kasper Hjulmand, red.), siger Rafael van der Vaart ifølge Voetbalzone til NOS.

- Han er virkelig dygtig. Han var træner hos FC Nordsjælland, og jeg spillede mod ham et par gange. Han lyder som en god fyr med en fantastisk vision. Du ser alle mulige spillere i Danmark, som vi aldrig har hørt om, og de spiller alle fantastisk fodbold. Han har også lidt af den hollandske stil. Det må du ikke afvise.

Læs Kasper Hjulmands reaktion på van der Vaarts forslag her.

Foruden Hjulmand nævner Rafael van der Vaart den tidligere hollandske landsholdsprofil Giovanni van Bronckhorst, Ajax-træner Erik ten Hag og Lyon-træner Peter Bosz. Han tvivler dog på dem.

Kasper Hjulmand nyder i øjeblikket stor succes med det danske herrelandshold, som han har ført til kvartfinalerne ved den igangværende slutrunde. Her skal Danmark møde netop det hold, der slog Holland ud: Tjekkiet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020