• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov & Anders Dehn

Foreslået til nyt job: Her er Hjulmands reaktion

Foto: Getty Images

Rafael van der Vaart foreslog i går Kasper Hjulmand som ny hollandsk landstræner. Men Hjulmand "er, hvor jeg skal være".

Af Ole Hoffskov & Anders Dehn

Det er ikke kun hjemme i Danmark, at Kasper Hjulmand har vundet mange nye beundrere de seneste uger. Det har han også i udlandet. Eksempelvis den hollandske landsholdslegende Rafael van der Vaart.

Han foreslog i går, at Holland skulle ansætte Hjulmand som afløser for Frank de Boer, der selv sagde sit job op efter EM-exitten mod Tjekkiet. 

- Det ville være en meget stor skuffelse, hvis det blev en udlænding. Men der er én udlænding, som jeg vil sige: Godt, gør det. Det er den danske landstræner (Kasper Hjulmand, red.), siger Rafael van der Vaart ifølge Voetbalzone til NOS.

- Han er virkelig dygtig. Han var træner hos FC Nordsjælland, og jeg spillede mod ham et par gange. Han lyder som en god fyr med en fantastisk vision. Du ser alle mulige spillere i Danmark, som vi aldrig har hørt om, og de spiller alle fantastisk fodbold. Han har også lidt af den hollandske stil. Det må du ikke afvise.

Kasper Hjulmand er dog ikke klar til at forlade sit nuværende job. På onsdagens presseseance i landsholdslejren afviser han van der Vaarts forslag.

- Jeg er, hvor jeg skal være, og det har jeg sagt hele tiden. Jeg elsker dansk fodbold og Danmark, og min hjerne kan ikke kapere andet end den kommende kamp.

Den kamp er EM-kvartfinalen mod selvsamme tjekker, som slog Holland ud og altså fik de Boer til at sige sit job op.

Også DBU og fodbolddirektør Peter Møller har måttet forholde sig til, at Kasper Hjulmand er blevet en mere attraktiv træner i kraft af Danamrks gode resultater med ham som landstræner. Læs mere om Møllers svar her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020