• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Ekspert ser gode muligheder for FCK: Basaksehir er ikke imponerende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Thomas Gravesen tror på FC København i aftenens Europa League-kamp. Selv om Istanbul Basaksehir lige er blevet tyrkiske mestre, er Gravesen ikke blæst bagover i beundring.

Af Anders Dehn

FC København skal vinde over Istanbul Basaksehir onsdag aften, hvis holdet skal gå videre i Europa League. Det lyder svært mod de nykårede tyrkiske mestre, men Thomas Gravesen tror på danskerne, siger han til Ekstra Bladet.

Den mangeårige landsholdsspiller, der nu agerer ekspertkommentator på Eurosports kanaler, mener ikke, at Basaksehir er noget særligt trods mesterskabet. Han synes ikke, holdet er imponerende.

Læs også:Nyt regelsæt i UEFA: Hold kan ryge ud af Europa uden kamp

- Nej, det synes jeg ikke. De har været inde i en god rytme, men de sidste par kampe har de tabt, der er gået mange mål ind på dem – og de har heller ikke været ret gode på udebane. FC København har evnen til at ramme en mere kold, kynisk og mere europæisk stil, så der er gode muligheder, siger Thomas Gravesen til Ekstra Bladet.

Istanbul Basaksehir rundede ganske rigtig den tyrkiske liga af med at tabe to af de sidste tre kampe. Alligevel var forspringet ned til Trabzonspor stort nok til, at holdet vandt ligaen med fire point.

Læs også:Boilesen har ikke holdt ferie: Jeg har trænet videre

FC Københavns form op til kampen er dog ikke meget bedre. Ganske vist vandt holdet de to sidste Superliga-kampe, men før det fik FCK bare to point i seks spillerunder.

Både FCK og Basaksehir får en chance for at rette op på den seneste tids svingende resultater, når deres Europa League-ottendedelsfinalen spilles i aften. Der er kickoff 18.55.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Sancho enig med United - prisen er næsten på plads

Læs også:Medie: FCK har sommerens første indkøb på plads

Læs også:Spilforslag til EL: Brandvarm bosnier bomber

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus