• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Hermansen: Altid fedt at være redningsmand

Foto: Getty Images

Brøndby-keeperen gjorde sig særdeles godt bemærket torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby fik torsdag aften 0-0 i Europa League-gruppespillet mod tjekkiske Sparta Prag, hvor Mads Hermansen spillede en stor rolle for det resultat i målet for de blågule fra den københavnske vestegn.

Det var da også noget, som han godt kunne leve med at have. Det gør han klart i et interview på TV 2 Sport X kort efter slutfløjt, hvor han også slog fast, at han ikke længere har sin fejl mod RB Salzburg i tankerne.

- Det er altid fedt at være redningsmand. Jeg går ikke og tænker på den kamp længere. Vi har spillet mange kampe siden da - og selvfølgelig er det dejligt at gøre det godt. Det prøver jeg selvfølgelig at fortsætte med, fortæller Brøndby-keeperen.

Han peger desuden på, at selvom Brøndby stadig kun har én sejr i denne sæson, så er det vigtigt ikke at blande de hjemlige kampe og Europa League-kampene sammen.

- Når vi spiller uafgjort, så er der altid noget uforløst, men vi skal huske at skille Superligaen og det europæiske ad. Det er to vidt forskellige turneringer, men vi vil selvfølgelig gerne vinde i alle, lyder det fra Mads Hermansen.

Endvidere mener Hermansen, at det var ok med en nulløsning efter en kamp, som han kalder hektisk og havde chancer i begge ender.

Mads Hermansen blev topscorer på karaktererne i kampen mod tjekkerne. Læs dem alle her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020