• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Kian Hansen: Vi har genfundet FCM-dna

Kian Hansen: Vi har genfundet FCM-dna
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

FC Midtjylland møder torsdag aften Club Brugge, og forud for opgøret er der tro på dansk avancement.

Af Kenneth Jensen

Dansk fodbolds eneste indslag i europæisk gruppespil i år, FC Midtjylland, går torsdag aften på banen til en skæbnekamp mod Club Brugge, der tilmed bliver de danske mestre sidste kamp i 2015. Midtjylland ved, at en sejr sender holdet videre til knockoutfasen i foråret, mens uafgjort formentlig også er nok, da det ikke er sandsynligt, at Legia tager til Napoli og vinder.

Mod Club Brugge skal de danske mestre forsøge at holde et formstærkt belgisk mandskab fra fadet. Således har Club Brugge, der fører Jupiler Ligaen i Belgien, vundet de seneste seks opgør i den hjemlige liga, mens det er blevet til tre sejre i træk i alle turneringer.

Læs også: Optakt: FC Midtjylland - Club Brugge

Før skæbnekampen er der tro på tingene i FCM-lejren - til trods for, at klubben henover de sidste par måneder spillemæssigt og resultatmæssigt har lidt og ikke leveret i nærheden af det, der blev leveret i starten af sæsonen.

- Jeg synes, vi har haft en opadgående kurve i de seneste træninger. Det er, som om vi har fundet tilbage til vores FCM-dna med højt pres, og folk gør tingene færdigt, siger forsvarsspiller Kian Hansen til Ekstra Bladet.

Mens FC Midtjylland med al sandsynlighed kan nøjes med uafgjort hjemme mod Brugge, er det belgiske mandskab tvunget til at vinde i Herning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus