Sårbare Man Utd tæt på EL-fiasko på Cypern

Marcus Rashford og Anthony Martial vendte 0-1 til 3-2-sejr over Omonia i Europa League.

Manchester United var bagud 0-1, men afværgede fiaskoen takket være to indskiftere i holdets 3-2-sejr over Omonia i Europa League.

I Nicosia kom Neil Lennons tropper foran i første halvleg, men United-træner Erik ten Hag ændrede kampen fra bænken med indskiftninger af Marcus Rashford og Anthony Martial.

Christian Eriksen spillede alle 90 minutter på midtbanen, mens Cristiano Ronaldo fik chancen i udeholdets angreb. Trods store anstrengelser kom portugiseren dog ikke på tavlen, og det er hans 10. kamp i træk uden scoring i åbent spil for United.

Med sejren er United toer i gruppen med seks point. Real Sociedad fører an med maksimum ni point efter en 2-0-sejr over Sheriff Tiraspol.

Der var ingen fare på færde for United i de første 34 minutter. Hjemmeholdet havde intet at byde ind med og var travlt beskæftiget med at forsvare sig.

Omonia-keeper Fabiano hev to store redninger frem, og overliggeren tog fra, da Bruno Fernandes forsøgte sig med et lob.

Pludselig stod den alligevel 1-0 til hjemmeholdet. Venstrebacken Tyrell Malacia forsøgte at drible sig ud af problemer som bageste mand, og det straffede Omonia prompte ved den iranske angriber Karim Ansarifard.

United virkede lettere rystet, men klarede sig til pause uden yderligere katastrofer, og her blev Rashford og Martial bedt om at gøre sig klar.

Rashford sparkede flot United på 1-1 fra kanten af feltet efter 53 minutter, og ti minutter senere assisterede han Martials 2-1-træffer.

Ronaldo ramte stolpen med et lille kvarter igen, men fik trods alt lidt oprejsning lidt senere, da hans flade tværbold blev til en assist til Rashfords 3-1-scoring.

Omonia fik reduceret, men kom aldrig rigtig i nærheden af den pointgivende udligning.