Sarpsborg-dansker efter to scoringer: Vores dårlige bane er en fordel

Sarpsborgs kunstgræsbane er ifølge Patrick Mortensen ikke af den bedste kvalitet. Og det er en fordel for Sarpsborg, mener danskeren, der torsdag aften scorede to gange i 3-1-sejren over Genk.

Sarpsborg er med i sit første europæiske gruppespil nogensinde, og torsdag aften vandt klubben hjemme med 3-1 over belgiske Genk, blandt andet på to scoringer af danske Patrick Mortensen.

Angriberen var selvsagt glad for at have slået Genk, som han anser som en stor klub. Genk slog som bekendt Brøndby ud af Europa League-kvalifikationen.

I Sarpsborgs kvalifikationskampe til Europa Leaue blev de heller ikke besejret på hjemmebane. Og det er ikke helt tilfældigt, mener Patrick Mortensen.

- I Europa har vi ikke tabt på hjemmebane i denne sæson. Sarpsborgs stadion er et vanskeligt sted at komme til. Det er en lidt dårlig kunstgræsbane, stadion er lille, men publikum er sindssyg godt, siger han til Dagsbladet.

Den tidligere Lyngby-angriber nettede allerede efter seks minutter til 1-0, inden han i anden halvleg scorede til 3-1. Både Patrick Mortensen og Matti Lund Nielsen spillede hele kampen.

I gruppens anden kamp slog Malmø Besiktas med 2-0, og alle hold i gruppen har nu tre point.