• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Schöne er overbevist: Vi er bedre end FCK og går videre

Ajax' danske playmaker, Lasse Schöne, føler sig trods nederlaget i Parken sikker på, at hans hold er bedre end FC København og kommer til at spille sig i kvartfinalerne i Europa League.

Af Anders Dehn

Godt nok tabte Ajax det første opgør mod FC København for en uge siden, men det betyder ikke nødvendigvis, at FCK er det bedste hold. Det mener i hvert fald danske Lasse Schöne.

Han følte, at Ajax burde have fået uafgjort i stedet for 2-1-nederlaget, og han tror stadig, at hans hold er godt nok til at sende de danske mestre ud af Europa.

- Vi har stor respekt for københavnerne, men jeg føler mig overbevist om, at vi vil være det bedste hold og vinde og gå videre i turneringen, siger han ifølge Politiken.

Schöne og co. varmede op til returopgøret ved at slå FC Twente med 3-0 i Æresdivisionen i en kamp, hvor Kasper Dolberg scorede to gange. Dermed er amsterdammerne fuldsændig klar til kampen i aften, forsikrer 6'eren Schöne.

- Med kampen på afstand var 2-1 til FCK ikke noget dårligt resultat for os, fordi vi scorede på udebane. Og stemningen i klubben og i truppen er optimistisk, hjulpet naturligvis af sejren over Twente i søndags, da Dolberg scorede to gange. FCK har et højere hold, end vi har, og de har en god bredde i truppen, så savnet af Mathias ’Zanka’ og den skadede Rasmus Falk behøver ikke blive så stort, siger han. 

Der er kickoff fra Amsterdam klokken 21.05, hvor Lasse Schönes foudsigelser skal stå deres prøve.

Superliga

Mere Superliga

Fokus