• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Skør RFC-modtagelse: Det har jeg ikke prøvet før

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers FC's spillere og trænere blev modtaget af en samling lokale autografjægere, da holdet landede i Prag. Det var lige godt første gang.

Af Anders Dehn

Det bliver ikke nogen international stjerneparade, når Randers FC torsdag aften møder FK Jablonec i Europa Conference League. Alligevel fik Randers-spillerne en smag af livet som fodboldstjerne, da de landede i lufthavnen i Prag, skriver Randers Amtsavis.

Her blev de modtaget af en samling lokale autografjægere, der kom velforberedte med billeder af både spillere, trænere og sportsdirektør Søren Pedersen, som de gerne ville have signeret.

Den slags modtagelse plejer Randers-folkene ikke at få, når de spiller på udebane.

- Jeg har alligevel været nogle steder rundt i Europa, men det her har jeg ikke lige prøvet før. De havde gjort deres forarbejde ordentligt. Det var kun et par stykker, som der ikke var helt styr på, så det var ret sjovt, siger cheftræner Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Førnævnte Søren Pedersen har i optakten til kampen markeret sig ved at gøre det klart, at han arbejder på at tilknytte en af holdets store profiler, angriberen Stephen Odey, permanent.

- Vi har en god dialog med agenten og Odey, så jeg håber og tror, han også er Randers FC-spiller efter sommerferien, sagde han til TV2 Sport.

Randers FC har to point efter to runder i Europa Conference League. Jablonec har tre point. Læs vores optakt til kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020