Video : Tipsbladet
Europa League

Tengstedt svarer på få mål: Nu assisterede jeg

Casper Tengstedt fik en stor rolle i Benficas 2-1-sejr i Europa League.

Benfica vandt torsdag aften med 2-1 i Europa League-kvartfinalen mod Marseille, hvor danske Casper Tengstedt diskede op med en assist for portugiserne. Det var dog endnu en kamp uden mål for ham i en sæson, hvor det kun er blevet til tre mål i 27 kampe på tværs af alle turneringer.

Det måtte han kommentere på i et interview med SIC Noticias kort efter kampens slutfløjt.

- Jeg prøver at gøre mit bedste. Selvfølgelig vil jeg gerne score mål, men nogle gange lykkes det, andre gange ikke. Denne gang hjalp jeg med assisten, siger han og fortsætter med en tak til cheftræner Roger Schmidt for de chancer, han har givet:

- Jeg er glad for at have trænerens tillid. Selvfølgelig vil jeg gerne score mål, men nogle gange er det, som det er, lyder det fra Tengstedt.

Foruden de tre mål er det da også blevet til fem assister fra ham. 

I forhold til selve kampen, så glæder han sig over sejren, men kan godt se, at det kunne være gået bedre.

- Overordnet vandt vi, og enhver sejr er et godt resultat. Vi håbede ikke at indkassere mål, desværre kunne vi ikke undgå det, men vi var gode i første halvleg. Vi vil give alt i Marseille, og alt er i vores hænder. Vi havde kontrol over kampen, men dette er kvartfinalerne i en europæisk turnering, alle hold har kvalitet. På et tidspunkt gik tingene galt. Det er fodbold. siger danskeren.

Inden returopgøret holder Marseille pause, mens Benfica skal møde Moreirense i ligaen, men det er ikke noget, som Casper Tengstedt er generet af.

- Vi spiller mange kampe, og vi er forberedt på det. Vi har et stort hold og en bred trup. Vi vil være meget godt forberedt til den næste kamp mod Marseille, fastslår han.

Returkampen mod Marseille spilles torsdag i næste uge.