2017-06-19 14:06
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Derry City er et ubeskrevet blad for FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, der glæder sig over at have fået sat navn på modstanderen i Europa League-kvalifikationen.

Hvis FC Midtjylland skal opfylde klubbens ambition om at komme i gruppspillet i Europa League, skal holdet videre fra første kvalifikationsrunde. Her blev modstanderen fundet mandag eftermiddag, og det blev Derry City.

Klubben, der ligger i den nordirske by Derry (eller helt officielt Londonderry), spiller i den irske liga, og det er ikke et modstander, som FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup er særlig godt bekendt med.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke kender meget til Derry City, men jeg går ud fra, at de traditionen tro for britiske hold er et hold, der har en stærk fysik og vil være en hård fysisk omgang, siger han til fcm.dk.

Han glæder sig dog over, at hans holds modstander nu er fundet, så han og hans stab kan begynde at researche på, hvad de kan forvente af de to kommende kvalifikationskampe.

- Det er rart at få sat navn på modstanderne, så vi kan komme i gang med forberedelserne og scoute modstanderne. Vi har en kort opstart, og vi har fuld fokus på os selv, men nu kan vi blive lidt klogere på, hvad vi skal op imod, siger Thorup.

Derry Citys normale hjemmebane, Brandywell Stadium, er lige nu under ombygning, hvorfor returkampen spilles i Sligo, 100 kilometer fra Derry. Det første opgør i Herning spilles 29. juni.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?