Video : Tipsbladet
Generelle

Stort skifte: Anderlecht køber Lyngby-profil

Tipsbladet kan afsløre, at Anderlecht går på rov i Superligaen og henter Lyngby Boldklubs målmand Mads Kikkenborg.

Jesper Fredberg og Anderlecht har hentet den ene dansker efter den anden i løbet af det seneste år.

Og nu henter Bruxelles-klubben endnu en.

Anderlecht går således på rov i Lyngby Boldklub og køber den talentfulde målmand Mads Kikkenborg, kan Tipsbladet nu afsløre.

24-årige Mads Kikkenborg har imponeret stort hos De Kongeblå det seneste års tid, og han endte blandt andet som nummer fem i Tipsbladets kåring af årets bedste målmand, Det Gyldne Bur, hvor Superligaens og 1. divisions målmænd afgiver stemmer.

Skal være Schmeichels reserve
De imponerende præstationer gjorde tidligere på vinteren Kikkenborg til et emne i flere Premier League-klubber, som Tipsbladet før har beskrevet. Det kan du læse mere om her

Men det bliver altså Anderlecht, som løber med den 24-årige målmands underskrift, og i den belgiske topklub skal han i første omgang være reserve til landsholdskeeper Kasper Schmeichel.

Anderlechts nuværende reservekeeper Maxime Dupé er således på vej væk fra klubben for at skifte til franske OGC Nice.

Lyngby er forberedt
For Lyngby Boldklub er det selvsagt et farvel til en af klubbens nøglespillere, men tidligere i januars vindue hentede De Kongeblå en erfaren keeper, der nu ser ud til at blive førstevalget, nemlig David Jensen. 

Han kom til Lyngby Boldklub efter en årrække i udlandet og har fået ros fra Nicas Kjeldsen, sportschef i Lyngby. 

- Det er en voksen mand, der har prøvet lidt af hvert, og det er en position, der skal give nogle point over en sæson, så det er fedt at stå stærkt der og føle sig sikker, sagde han i Tipsbladet i starten af januar. 

David Jensen, 31 år, har kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2026.