• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

AIK-træner hylder Fischer: Her er han pokkers god

Foto: Getty Images

AIK's træner har en klar plan med Viktor Fischer, når han støder til klubben.

Af Jacob Quvang

Viktor Fischer er endnu ikke præsenteret i AIK, men det lader til at være et spørgsmål om tid, før den tidligere FC København-stjerne rykker til svensk fodbold.

AIK's svenske træner Andreas Brännström er i hvert fald ikke bange for at lægge skjul på, at man arbejder på at hente danskeren. Lige nu er klubben på træningslejr i Portugal, og Brännström krydser fingre for, at Viktor Fischer snart støder til gruppen. Det fortæller han til Fotbollskanalen.

- Håbet er, at han kommer herned. Jeg er ikke så bekendt med papirarbejde og andre ting, så jeg ved ikke, hvor tæt det er. Lige nu ved jeg det ikke, men det håber jeg, siger han.

Viktor Fischer vil i så fald støde til fra Royal Antwerp, hvor han har haft en vanskelig sæson med få spilleminutter. Brännström har dog en klar plan med danskeren, når han støder til klubben.

- Mange ser ham som kantspiller, men jeg ser ham i dag som en blanding mellem en angriber og en tier. Vi kan kalde det en høj tier. Altså en spiller, der er pokkers god bag en nier. Så han er lidt mere central nu, end han har været tidligere i karrieren. 

- Jeg har set ham gennem hele hans karriere, og han har været en forbandet god spiller, særligt i København. Jeg har ikke set ham så meget i Belgien, men jeg tror, at han er meget opsat på at få en lidt mere central rolle. Der følger ansvar med til det. Vi har brug for nogle nye spillere til at tage ansvar, og han er blevet ændre og har oplevet ting, ligesom Jimmy Durmaz har. Begge har prøvet meget. Begge ved, hvad AIK er. Begge har spillet kampe, hvor der har været meget på spil, ligesom på landsholdet. Så begge kommer ind med noget, der er vigtigt for den her trup, lyder analysen fra den svenske træner.

AIK er i Portugal frem til den 11. februar, og her skal den svenske klub blandt andet spille testkampe mod FC København og Brøndby.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE