• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjællands cheftræner, Christian Andersen, slipper for at skulle en tur i retten.

Af IMPORT

Det står klart, efter at han fredag gav Onside-værten Per Frimann en officiel undskyldning for de bemærkninger, han er kommet med, om den måde, Frimann styrede finanserne på i sin tid som AB-direktør.

Frimann havde truet med en injuriesag, hvis ikke han fik en undskyldning, fordi han fandt beskyldningerne injurierende og æreskrænkende. Den undskyldning er altså kommet nu.

"Jeg har siden min fratræden i AB ved gentagne lejligheder udtalt mig kritisk om AB's og ikke mindst Per Frimanns dispositioner over AB's midler. Min kritik er ikke alene fremført ved interviews med pressen, men også ved drøftelser med personer i fodboldverdenen. Min kritik er fremført på en sådan måde, at den kunne efterlade det indtryk, at jeg beskyldte Per Frimann for uhæderlige forhold. Dette har ingenlunde været hensigten, og jeg beklager, hvis jeg har udtrykt mig på en måde, så omverdenen kunne få det indtryk, at jeg har beskyldt Per Frimann for uhæderlighed. Det har på intet tidspunkt været hensigten. Jeg har under et personligt møde givet Per Frimann en undskyldning", hedder det i en udtalelse fra Christian Andersen.

Frimann erklærer sig tilfreds med denne afslutning af uoverensstemmelsen og har derfor besluttet sig for ikke at anlægge injuriesag mod Andersen.

m

Superliga

Mere Superliga

Fokus