Generelle Victor Risager

Avis: Eks-Barca-stjerne skal afhøres i voldssag

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Barcelona-stjerne Eric Abidal hives nu ind i den bemærkelsesværdige sag.

Af Victor Risager

En sag angående et overfald på Kheira Hamraoui fra PSG’s kvindehold har været særdeles omtalt i franske og internationale medier i den seneste uge. Og nu skrives der et nyt kapital i den bemærkelsesværdige sag.

Den tidligere FC Barcelona-stjerne Eric Abidal skal nemlig afhøres i sagen, lyder det fra avisen Le Monde.

I første omgang var der spekulationer om, at Kheira Hamraoui var blevet overfaldet af holdkammeraten Aminata Diallo, fordi de var i kamp om spilletid i klubben. Siden er det imidlertid kommet frem, at sidstnævnte ikke længere mistænkes af det franske politi.

Nu skal Eric Abidal så i stedet afhøres i den voldsomme sag, lyder det fra ankalger Maryvonne Caillibotte. Samtidig udelukkes det ikke, at spillerens kone, Hayet Abidal, også skal afhøres.

Offeret Kheira Hamraoui ringede ifølge Le Monde til Eric Abidal dagen efter overfaldet. Endvidere skal simkortet i hendes telefon være registreret i den tidligere franske landsholdsstjernes navn.

De to kender sandsynligvis hinanden, da de begge har en fortid samtidig i FC Barcelona - fra 2018 til 2020 var Eric Abidal sportsdirektør i FC Barcelona, mens Kheira Hamraoui spillede for klubbens kvindehold.

Ifølge avisen kan motivet til overfaldet være "hævn" for et forhold mellem Hamraoui og Abidal. 

Over for Le Monde har 42-årige Eric Abidals advokat ikke ønsket at kommentere på sagen.