• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Barcelona-legende på jagt efter ny klub

Foto: Getty Images

Efter fem sæsoner i Japan er Andrés Iniesta på udkig efter en ny klub.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona-legenden Andrés Iniesta er på udkig efter en ny klub. 

Den 39-årige Iniesta har valgt at forlade den japanske klub Vissel Kobe efter fem sæsoner, og spanieren har meddelt, at han ikke er klar til at indstille karrieren. 

- Jeg ønsker virkelig at fortsætte med at spille og fortsætte med at konkurrere, men nogle gange når man en skillevej, og i dette tilfælde har træneren prioriteret anderledes. Det respekterer og accepterer jeg, lyder det, ifølge ABC, fra Andrés Iniesta. 

Andrés Iniesta er i denne sæson ikke startet inde i én eneste ligakamp for Vissel Kobe, hvor spanieren er blevet indskiftet tre gange. 

- På baggrund af min sportslige situation og mit ønske om at fortsætte karrieren, er vi nået til enighed om, at den bedste løsning var at finde en udvej, siger Andrés Iniesta. 

Andrés Iniesta, der skiftede til Vissel Kobe fra Barcelona i 2018, understreger endvidere, at den oprindelige plan var at afslutte karrieren i den japanske klub. 

På grund af den manglende spilletid kan denne plan dog ikke realiseres, og Barcelona-ikonet skal altså nu have fundet sig en ny klub.