Video : Tipsbladet
Generelle

Bendtner afslører: Har afvist flere trænerjobs

Nicklas Bendtner har haft flere muligheder for at blive fodboldtræner, men han har takket nej til alt det, der er kommet hans vej.

Nicklas Bendtner har efterhånden været ude af den professionelle fodboldverden i nogle år, men på et eller andet tidspunkt i fremtiden kommer det nok til at ske, at han vender tilbage, denne gang som træner. 

Den tidligere landsholdsspids har tidligere fortalt om sin drøm om at blive fodboldtræner, og han har allerede en A-licens, som han blandt andet tog med Daniel Agger og Lars Jacobsen. 

Og faktisk kunne Bendtner allerede nu have gjort gavn af sin trænerlicens ved at være fodboldtræner. Således kan han overfor B.T afsløre, at han har fået flere trænertilbud, som han har takket nej til, og det har både været som træner og som assistenttræner. Det var dog ikke noget, han ønskede.

- Det er altid godt at være efterspurgt i den forstand, men når jeg først træder ind i det igen - og det bliver så seriøst, som det er med arbejdsdage fra syv morgen til fire-fem stykker hver dag og weekenderne er væk - så skal man virkelig være klar og have det rigtige mindset, siger han, mens han understreger, at han er rigtig glad for det, han laver lige nu. 

Det indebærer blandt andet at lave podcast, hvor han snakker fodbold, og ifølge ham selv kan han ikke undgå at have fodbolden tæt på sig.

Så må fremtiden vise, om han kommer til at have det så tæt på sig, så den står på arbejdsdage fra 7-17.