• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Bød 65 millioner på dansker: Det var helt vildt

Foto: Getty Images

Der var rift om dansk angriber i de sidste uger af transfervinduet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Efter 20 mål i sidste sæson var Emil Riis ikke overrasket over, at der ville komme bejlere denne sommer.

De lod vente på sig, men i transfervinduets sidste timer begyndte rygterne for alvor at svirre omkring et skifte for den danske angriber. BT berettede om et bud på 65 millioner kroner fra Middlesbrough, men i sidste ende blev Riis i Preston North End.

Han har siden transfervinduet smækkede i bekræftet, at der faldt et stort bud på ham mod vinduets afslutning. Det kom i en periode, hvor 24-årige Emil Riis sad på bænken i Preston.

Nu er han igen en del af startopstillingen, og så har han tid til at se tilbage på en vild sommer med en masse rygter og skriverier.

- Jeg tror ikke, at vinduets [afslutning, red.] kunne komme hurtigt nok, så jeg kunne få det hele ud af mit hoved, fokusere på at spille fodbold og bevise overfor alle, at jeg gerne vil blive her. Jeg var glad da vinduet endelig lukkede. Jeg har aldrig hørt om det beløb og mit navn i samme sætning, men ja, det var helt vildt. Som jeg har sagt, så er jeg glad for at blive, siger Emil Riis ifølge LancsLive.

Den seneste tid er Emil Riis igen blevet fast mand på Ryan Lowes mandskab. De seneste tre kampe er danskeren startet på banen. Det er dog kun blevet til et mål i denne sæson.

- Det har været en hård start på sæson. Jeg har været inde og ude af holdet, og jeg har puttet en masse pres på mig selv. Det må jeg glemme og lade være med at føle presset. Jeg skal finde ind i mit spil og score mål. Hvis træneren giver mig tillid, så giver det mig selvtillid. Jeg tror, at han stoler på mig. Jeg er startet de seneste kamp, og det havde jeg ikke gjort, hvis ikke han stolede på mig, siger Emil Riis.

Det er blevet til ti kampe og et mål i denne sæson for den tidligere Randers-angriber, der forlængede sin aftale med Championship-klubben for et år siden, så aftalen løber frem til 2025.