Video : Tipsbladet
Generelle

Viktor Fischer stopper karrieren

Viktor Fischer har indstillet sin professionelle karriere.

Viktor Fischer er færdig med fodbold i en alder af 29 år. 

Den danske fløjspiller har valgt at lægge støvlerne på hylden efter en turbulent tid de seneste år. Det meddeler hans nu tidligere klub Royal Antwerp på sin officielle hjemmeside.

Karrierestoppet skyldes ifølge den belgiske klub en langvarig skade. Hvad den skade indebærer, meldes der intet om. 

Det er ifølge Royal Antwerp Viktor Fischers eget ønske at stoppe karrieren. Han har selv anmodet om, at hans kontrakt er blevet revet over. Dermed er hans lejeophold i svenske AIK, som var meget skuffende, også et overstået kapitel.

Som bare 17-årig skiftede Viktor Fischer fra FC Midtjylland til AFC Ajax, hvor han etablerede sig som en særdeles spændende spiller. Her nåede han at være involveret i 51 scoringer i 111 kampe. 

Det var dog i tiden i FC København herhjemme, at han for alvor funklede. I alt spillede han 120 kampe for FCK med 29 mål og hele 44 oplæg som resultat heraf. I 2021 blev han solgt til Royal Antwerp. 

Siden starten af året har han været udlejet til AIK i Sverige, men her blev det blot til 12 kampe. På bagkant af karrierestoppet har AIK's sportschef Thomas Berntsen sat nogle ord på lejemålet. 

- Viktor har i sin tid i klubben bidraget så godt, han nu kunne, men skader efter en lang karriere gør, at han ikke har kunnet være med og bidrage på den måde, som vi alle har ønsket. Begge parter mener derfor, at det i den nuværende situation er bedst at afslutte samarbejdet, og vi ønsker Viktor alt det bedste i fremtiden, siger han. 

Viktor Fischer fyldte 29 år tidligere på måneden, og han står noteret for 21 landskampe for det danske A-landshold.