• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Roy Carroll står fortsat uden en klub. Et træningsophold i League Two-klubben Barnet udmøntede sig heller ikke i en permanent kontrakt.

Af Søren Hanghøj Kristensen

For få måneder siden var Roy Carroll desperat for at forlade OB og dansk fodbold. Det var derfor ingen overraskelse, da den fynske klub den 31. januar rev målmandens kontrakt i stykker og lod ham rejse tilbage til England. Carroll fik dermed sit ønske opfyldt, men tiden efter nordireren forlod Danmark, er næppe gået som forventet eller håbet.

Læs også: Roy Carroll i røven af 4. division

Tre måneder efter den tidligere Manchester United-målmand vendte tilbage til England, har han fortsat ikke fundet sig en klub. Han har trænet med i Ipswich, Sheffield United og Barnet, men selv om alle tre klubber hører til i rækker under Premier League, har Roy Carroll ikke formået at spille sig til en kontrakt.

Han røg ud i Ipswich da Roy Keane blev fyret, Sheffield United gav ham sparket efter en træningskamp, hvor han på 25 minutter indkasserede to mål og et rødt kort, og i sidste uge forlod han så Barnet, der hører hjemme i den fjerdebedste engelske række, League Two.

Roy Carroll forlod Barnet, efter klubbens manager, Martin Allen, smuttede til fordel for et job i Notts County. Da 33-årige Carroll fandt ud af, at hans tidligere træner på det nordirske landshold, Lawrie Sanchez, ville få en rolle efter Allens afgang, tog han sit gode tøj og gik. Derfor er han fortsat uden klub. Tre måneder efter hans exit fra Odense.

Superliga

Mere Superliga

Fokus