Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Dansk bomber tiltrækker sig interesse fra Japan

Den 28-årige dansker har en bejler i japansk fodbold, bekræfter han selv.

Han står noteret for 12 kampe og nul mål i Superligaen, men i islandsk fodbold har Nikolaj Hansen haft stor succes i de seneste år. Og det kan nu kaste et stort skifte af sig for den danske bomber. 

I hvert fald har en unavngiven japansk vist interesse for den 28-årige angriber, der er på kontrakt Vikingur og i den netop overståede sæson blev topscorer i den islandske liga med hele 16 fuldtræffere på blot 21 kampe

Den japanske interesse bekræftes således af både Vikingurs træner, Arnar Gunnlaugsson, og angriberen selv ifølge fotbolti.net.

- Der har ikke været mere nyt, end at de er interesserede. Det virkede som en spændende mulighed for at prøve noget nyt. Men jeg er glad hos Vikingur, og det ville kræve et meget attraktivt tilbud at få mig væk herfra, lyder det fra Nikolaj Hansen over for fotbolti.net.

For godt en måneds tid siden fremhævede OB's islandske midtbaneprofil Aron Thrandarson netop Nikolaj Hansen som en "ukendt" dansker:

- Han er blomstret meget, efter at han egentlig var afskrevet. Når jeg taler om ham her, er der ingen, der kender ham, og han virker som en ukendt spiller i Danmark. Folk kender Patrick Pedersen, men ikke Nikolaj. Det er meget imponerende, at han scorede 16 mål og gjorde det så godt, sagde Thrandarson dengang til fotbolti.net. 

28-årige Nikolaj Hansen har en fortid hos FC Vestsjælland og HB Køge, men har siden 2016 spillet på Island - først halvanden sæson hos Valur og de seneste tre og en halv hos Vikingur.

Der er i skrivende to danske spillere i japansk fodbold, hvor angriber Kasper Junker og forsvarsspiller Alexander Scholz gør sig hos Urawa Red Diamonds, med hvem de netop har vundet den japanske pokaltitel.