Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk interesse for transferfri Mathias Hebo

Den danske midtbaneprofil har kontraktudløb til sommer, og han har allerede oplevet fint med interesse, blandt andet fra Danmark. Det fortæller han til Tipsbladet.

Han har ikke spillet en gældende kamp i 15 måneder, og det bliver heller ikke til et comeback til grønsværen på denne side af sommerferien for Mathias Hebo.

Og med kontraktudløb i Cracovia til sommer kunne det sagtens give nogle bekymringer for den danske midtbanespiller. Er der nogen, der vil være interesseret en spiller, der ikke har spillet en kamp i halvandet år?

Der er ingen grund til bekymring: Der er interesse.

Læs første del af interviewet med Mathias Hebo, hvor han kommer ind på skaden, her. 

Ja, der er faktisk mange, der er interesseret i Mathias Hebo. Det fortæller hovedpersonen selv i et interview med Tipsbladet.

- I forhold til fremtiden har jeg ikke taget nogen beslutning. Jeg har sgu været lidt overrasket over hvor mange henvendelser min agent har fået fra ind- og udland, og i Polen er der mange, der har holdt øje, siger Mathias Hebo og tilføjer:

- Det har også noget at gøre med, at jeg var rigtig godt kørende før operationen og var på vej væk. Dengang var der stor interesse fra Danmark, men også fra andre steder, som jeg måske ikke har haft før. Det var fedt. Der skal jeg acceptere, at sådan er det ikke lige nu, men jeg har stadig fået nogle pæne tilbud.

- Det kan godt være, at man skal investere et par måneder i mig, men så får du en spiller, der kommer på fri transfer. Selvfølgelig er der en løn, og jeg har en høj løn i Polen, men jeg er 28 år og har en masse år tilbage. Jeg kan ikke se, at jeg ikke skulle kunne komme tilbage på det niveau, jeg havde før.

Hvor kommer interessen fra?

- Der er fra Danmark og nogle forespørgsler fra udlandet, og det lyder meget kedeligt, men vi tager det helt stille og roligt. Vi lytter også til, hvad min klub her i Polen siger, og jeg lukker ikke nogen døre, men jeg er bare rigtig glad for, at der har været de henvendelser, der har været.

Foto: IMAGO

Skade spolerede potentielt skifte
Før han blev skadet for lidt over et år siden, havde Mathias Hebo netop storspillet i halvanden sæson hos Cracovia, og det skabte også stor interesse.

I januar 2023 kunne bold.dk fortælle om interesse fra Brøndby IF, mens der også var interesse fra Belgien og andre klubber i Polen.

Og Hebo afslører, at Cracovia og han selv fik gode og interessante tilbud, før skaden spolerede et eventuelt skifte.

- Ja, det var der. Klubben fik et rigtig pænt tilbud på mig. Der kom et godt bud på mig. Det var meget pænt for dem, da jeg var 27 år. Jeg havde været der i halvandet år, jeg havde halvandet år tilbage af kontrakten, og planen var der, at jeg skulle sælges. Så var vi på træningslejr, hvor skaden kom, og det blev så en helt anden snak.

- Klubben har været rigtig søde efterfølgende, og de ville jo også gerne beholde mig, men det var, fordi jeg havde nogle idéer og tanker. Jeg var også rigtig glad for at være i Cracovia, så det er heller ikke sikkert, at jeg var taget væk, men der var bare nogle gode tilbud fra Danmark, Polen og Belgien.

- Det var første gang, jeg havde så mange muligheder, og det var jo bare et kæmpe skulderklap. Det har jeg også brugt meget, mens jeg har været skadet, fortæller den danske midtbaneprofil.

Mathias Hebo, 28 år, blev skadet i januar 2023, og han har for nylig været under kniven igen for at få renset sin akillessene. Det er af den grund, at han vil være ude i resten af sæsonen.

Tidligere har den danske midtbanespiller optrådt for klubber som Lyngby Boldklub, FC Nordsjælland, Vejle Boldklub og Silkeborg IF.