Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk klub får bøde efter besynderlig brøler

2. Divisions-klubben Brabrand IF er blevet tildelt en bøde på 5.000 kroner for at have lavet fejl på holdkortet, oplyser Fodboldens Disciplinær Instans.

Der er nok en holdansvarlig hos Brabrand IF, der skylder en kvajebajer eller to. 

Den danske 2. Divisons-klub er nemlig blevet tildelt en bøde på 5.000 kroner for at have lavet en fejl på holdkortet i kampen mod Skive IK den 11. november. 

Det fremgår af en kendelse fra Fodboldens Disciplinærinstans.

Den Brabrand-spiller, som dybt inde i tillægstiden scorede til slutresultatet 1-1, var nemlig slet ikke på holdkortet. Det drejer sig ifølge kendelsen om Brabrands nummer 11, Frederik Selch Poulsen. 

Skive IK har efter kampen protesteret over hændelsen.

- Skive IK har i deres protest angivet, at baggrunden for, at Brabrand IF skal taberdømmes er, at Brabrand IF først og fremmest fik en sportslig fordel ved at indskifte deres spiller nr. 11, idet spiller nr. 11 scorede det udlignende mål til slutresulatet 1-1. Skive IK har endvidere angivet, at det ikke var muligt at gennemskue, hvilke spillere Brabrand IF kunne skifte ind, da deres holdkort ikke var angivet korrekt, fremgår det af kendelsen.

Heldigvis for Brabrand IF fandt Fodboldens Disciplinærinstans, at der ikke var grundlag for at taberdømme klubben, da den omtalte spiller havde været på holdkortet førhen i sæsonen og desuden var spilleberettiget. 

Det er anden gang i år, at en dansk klub får tildelt en bøde for sjusk med holdkortet - det er blot fjerde gang siden 2020. Det fremgår af Disciplinærinstansens sagsarkiv.