Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk landsholdsprofil hyldes i Italien: Ligaens bedste på sin position

Christian Eriksen har det svært i Italien, men for landsholdskollegaen Simon Kjær går det anderledes forrygende i støvlelandet.

Simon Kjær endte på bænken i Atalanta, men efter januar-skiftet til AC Milan må man sige, at den danske landsholdsanfører har fået karrieren på ret køl igen. 

Kjær har således været en absolut nøglespiller for AC Milan, der slutter 2020 på førstepladsen i Serie A-tabellen. Den berømte avis La Gazzetta dello Sport har beskrevet Kjær som uerstattelig, og nu er der så kommet endnu en tydelig indikation på, at danskeren har taget Serie A med storm. 

Læs også:Kjær og Milan imponerer: Kun overgået af Barcelona i 1948

Bedre end De Ligt
Det italienske medie Tuttomercatoweb har således bragt en liste over de 100 spillere, der har det bedste karaktergennemsnit i de seneste seks spillerunder. Efter hver spillerunde uddeler Tuttomercatoweb således karakterer til samtlige Serie A-spillere, der har været i aktion.

Og set med danske briller er der tale om en ganske interessant liste. Med et karaktergennemsnit på 6,44 indtager Simon Kjær således 23. pladsen på Tuttomercatowebs liste.

Læs også:AC Milan slår rekord med lynscoring i sejr

Og dermed er den danske landsholdsstjerne den højst placerede midterforsvarer på listen. Kjær har, lige akkurat, et bedre gennemsnit end Juventus-hollænderen Matthijs de Ligt. 

Simon Kjærs holdkammerat i AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, indtager førstepladsen på listen med et karaktergennemsnit på 7,5. Cristiano Ronaldo indtager andenpladsen, mens Christian Eriksens holdkammerater i Inter, Alexis Sanchez og Romelu Lukaku, indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen. 

Læs også:Tager ingen chancer: Simon Kjærs pause forlænges

Læs også:Det lysner for Simon Kjærs chancer: Afgørelse venter fredag

Læs også:Karantæner - hvem er ude?