Video : Tipsbladet
Generelle

Drømmer om at hente Esbjerg-spiller nu og her

Islandske FH håber at lande Esbjerg fB-spiller i nærmeste fremtid. Transfervinduet er stadig åbent på vulkanøen.

Transfervinduet er lukket de fleste steder, men på enkelte adresser er det stadig muligt at handle, og det glæder blandt andet på Island, hvor klubberne er i gang med forberedelserne til en spritny sæson.

På sagaøen skal FH prøve at forbedre sidste sæsons femteplads, og til det formål håber holdet fra Hafnarfjordur at få tilgang af en nuværende Esbjerg fB-spiller.

Den 23-årige forsvarsspiller Isak Oli Olafsson har kontraktudløb på vestkysten efter denne sæson, men i FH håber man, at man kan lokke islændingen hjem til vulkanøen med det samme.

- Isak er en spiller, vi er interesseret i. Han har en kontrakt i Danmark for resten af sæsonen, men hvis det er muligt for ham at blive frigivet tidligere, er han helt klart en spiller, vi vil forsøge at forhandle med, siger David Vidarsson, der er sportschef i FH, til fotbolti.net.

Isak Oli Olafsson har ikke fået ret meget spilletid i denne sæson, og med det in mente er det næppe helt utænkeligt, at Esbjerg er klar til at lade den islandske forsvarsklippe gå et par måneder før kontraktudløb.

Midtstopperen har en fortid i Sønderjyske.