• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Edgar Babayan forklarer: Speciel plan med skifte

Foto: Riga FC

Den tidligere Superliga-profil forklarer, hvad planen er med hans skifte til lettiske Riga FC.

Af Victor Risager

Den tidligere Hobro-profil Edgar Babayan er mandag blevet præsenteret som ny spiller i Riga FC, men det er efter alt at dømme ikke længe, at han skal spille der.

Søndag kunne bold.dk afsløre, at den armenske landsholdsspiller skal spille et halvt år i den lettiske mesterklub, inden turen går videre til cypriotiske Pafos FC. Og den historie bekræftes nu af Edgar Babayan selv i programmet “Superligahjørnet” på discovery+.

De to klubber har nemlig samme ejer, som længe har forsøgt at hente Edgar Babayan til Cypern. Det var ikke muligt i sommer eller i januar, og derfor er der nu kommet en kreativ løsning på plads.

- Som sagt har ejeren tre klubber, og Pafos bød på mig i sommer. Det var der, skiftet ikke gik igennem, så han ville virkelig gerne have mig til Pafos, men der har været nogle udfordringer, fordi transfervinduet har været lukket derovre, så jeg ikke kunne skrive under der. Så kom tilbuddet fra Riga, hvor vi snakkede om, at det var en god mulighed for mig at vise mig frem på den store scene, fordi de skal spille Championes League-kval, og fordi det er et hold, der har vundet tre mesterskaber i træk, så de kan spille fodbold.

- Meningen er, at jeg skal spille seks måneder i Riga og spille mig i god form og vise mig frem på den store scene, både i ligaen og i Champions League, og så er meningen, at jeg flyver til Cypern og spiller for Pafos det næste års tid, forklarer Edgar Babayan til “Superligahjørnet”.

Se hele klippet, hvor Edgar Babayan også fortæller om, hvorfor det ikke blev Superligaen, i videoen øverst i artiklen.

Flere andre spillere kan være på vej væk fra dansk fodbold i de kommende uger - læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020