Video : Tipsbladet
Generelle

Efter brandkamp: Mads Hermansen har et 'problem'

Den danske målvogter døjer med en mindre skade forud for weekendens Championship-kamp.

Mads Hermansen fik en absolut godkendt start på tilværelsen i engelsk fodbold. 

Den danske landsholdskeeper stod en forrygende kamp i Leicesters sæsonåbner mod Coventry City, hvor Hermansens og kompagni vandt med 2-1.

Noget tyder dog på,at danskeren må vente lidt på at komme i aktion igen for den engelske klub. 

Den lokale avis Leicester Mercury skriver, at Hermansen har pådraget sig en mindre skade under træning, der kan holde ham ude af kampen mod Huddersfield på lørdag. 

Det bekræfter cheftræner Enzo Maresca.

- Mads? Vi må se på det de næste dage. Jeg ved ikke, om det er en decideret skade, men han har et lille 'problem'. Vi må se, fortæller den nytiltrådte italiener til Leicester Mercury.

Danskeren var heller ikke i truppen i midtugen, da 'The Foxes' mødte Burton Albion i ligacuppen. Her var det den unge polak Jakub Stolarczyk fra Leicesters akademi, der vogtede buret. Championship-holdet vandt komfortabelt med 2-0. 

Sidder Hermansen ude i weekenden, ville der med al sandsynlighed stadig være dansk islæt på holdet. 

Leicester råder nemlig over Daniel Iversen, Jannik Vestergaard og Victor Kristiansen.

Førstnævnte rygtes for tiden til Premier League-klubben Crystal Palace. Samtidig imponerede Stolarczyk i Hermansens fravær, hvorfor Leicester Mercury også spår, at polakken kommer til at stå mellem stængerne, hvis Hermansen ikke bliver kampklar. 

Kristiansen var slet ikke i truppen, hverken mod Coventry eller Burton, og rygtes for tiden til den italienske storklub Lazio. Det peger ikke i retning af, at han får chancen fra starten heller. 

Så er der Jannik Vestergaard, der på forunderlig vis er tilbage i varmen i Leicester. Danskeren startede inde i første spillerunde af The Championship, og meget tyder på, at han kommer til at være på plænen igen, når Leicester brager sammen med Huddersfield.