• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Sebastian Stanbury

En Halvleg med Redaktionen: Guardiola på uvant territorium

En Halvleg med Redaktionen: Guardiola på uvant territorium
Foto: Tipsbladet

Ugens Tipsbladet-podcast handler om Manchester Citys pludselige trænerforlængelse og om journalistikkens evige og indimellem besværlige og langvarige jagt på kilder.

Af Sebastian Stanbury

En overraskende nyhed sprang frem torsdag, da Manchester City præsenterede en kontraktforlængelse med Pep Guardiola, så spanieren nu er i klubben frem til 2023.

Overraskende, fordi den blev offentliggjort uden mange rygter om, at den var på vej - og fordi det ikke ligger til den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner at forlænge efter fire år i en klub. Tværtimod skal Guardiola nu forsøge at udføre bedrifter, som han hverken i Spanien eller Tyskland havde lyst til at forsøge sig med.

Redaktionen taler også om en væsentlig del af arbejdet som journalist: At forsøge at komme til at tale med kilder. Det er ikke altid så simpelt, som det lyder. Man kan bruge et helt døgn eller sågar adskillige uger på at lokalisere lige præcis dén person, man har brug for at tale med - eller man kan kime en europamester trekvart hundrede gange, uden man selv var klar over det...

Du kan lytte til En Halvleg med Redaktionen her:

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus