Video : Tipsbladet
Generelle

Endnu en dansk bomber meldes i Brentfords søgelys

For ganske nyligt blev Andreas Cornelius meldt interessant for Brentford og nu er turen så kommet til hans landsholdskollega.

For ganske nyligt forlød det i Tyrkiet, at Brentford havde budt et trecifret millionbeløb på Andreas Cornelius.

I kort tid så det ud til, at Cornelius var i Brentfords søgelys, men rygtet blev efterfølgende skudt ned af The Athletics Jay Harris, der følger Brentford tæt.

Siden har der heller ikke været flere pile, der peger i retning af, at Andreas Cornelius skulle være på vej til Brentford. Men nu forlyder det så i Frankrig, at en anden dansk angriber skulle have fanget Brentfords interesse.

Det er Foot Mercato, der erfarer, at det ikke er sikkert, at Kasper Dolberg bliver i klubben denne sommer. Ifølge dem så holder Brentford øje med hans situation i Nice, da de vil undersøge muligheden for at hente ham.

Brentford er ikke de eneste, der gerne vil have Kasper Dolberg til Premier League. Hans danske landsholdskammerat Joachim Andersen har også forsøgt at overtale ham til at komme til Crystal Palace.

Kasper Dolberg kender i hvert fald holdets træner Patrick Vieira, som hentede angriberen til Nice i 2019, så måske kunne han pønse på at gøre det samme i 2022 til Crystal Palace.

Med to år tilbage af kontrakten med Nice er det ikke usandsynligt, og selvom Kasper Dolberg ikke vil gå i detaljer omkring sit agentskifte tidligere på året, så kan det alligevel pege i retning af et snarligt skifte.

Under hans tid i OGC Nice har han spillet 85 kampe og scoret 24 mål ifølge Transfermarkt.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.