• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Eriksen: Han var mit idol som barn

Foto: Getty Images

Christian Eriksen udpeger, hvem der var hans store idol som barn, og hvilken spiller han havde bag på sin første fodboldtrøje.

Af clbold.dk

Christian Eriksen har været en af de største spillere - hvis ikke den største - i dansk fodbold de sidste ti år, og med hans vanlige udgangspunkt på den offensive del af midtbanen er Eriksen ofte blevet sammenlignet med Michael Laudrup.

Netop Laudrup var også Eriksens idol som barn, men det var ikke hans navn, man fandt bag på Eriksens første fodboldtrøje.

- Mit idol som barn var Michael Laudrup. I Danmark vil alle være som ham, og han var den bedste danske spiller nogensinde. Han er en kilde til inspiration, siger Eriksen i Inters kampprogram forud for Serie A-opgøret mod Atalanta mandag aften.

- Min far var stor fan af Roberto Baggio. Så snart han havde chancen, købte han en hans trøjer til mig. Så den første trøje, jeg havde, var med Divin Cordino (Baggios øgenavn, red.).

I Inter er Eriksen selv inde i varmen efter en lang periode på bænken. Det hele startede, da han blev matchvinder mod AC Milan i Coppa Italia.

- At score er altid en speciel og unik følelse. At gøre det i derbyet var vidunderligt, og frisparket var perfekt for mig. Det var et exceptionelt moment, siger han.

Christian Eriksen har spillet 48 kampe for Inter.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus