Video : Tipsbladet
Generelle

Espanyol afviser bud - Braithwaite mødes med boss

Martin Braithwaite har mødtes med Espanyol-direktøren for at få styr på sin situation.

Martin Braithwaite skal have styr på sin fremtid.

Den danske angriber kæmper for at slippe væk fra nedrykkede Espanyol, og derfor mødtes han tidligere tirsdag med Mao Ye, der er administrerende direktør i klubben. Det skriver La Grada.

Det er uvist, hvad Braithwaite og Mao Ye fik ud af mødet, men situationen skal løses på den ene eller anden måde. Det er således ikke en mulighed, at Braithwaite også spiller i Espanyol i den kommende sæson.

La Grada erfarer dog, at Espanyol endnu ikke har modtaget et bud, man anser for at være tilfredsstillende. Indtil videre lyder højeste bud på 15 millioner kroner, og det er ikke nok for den spanske klub.

Girona er senest blevet kædet sammen med Braithwaite, men ifølge La Grada lurer flere klubber på at hente ham efter historierne om, at danskeren selv har forsøgt at tvinge et skifte igennem ved at udeblive fra klubbens træningslejr. Girona og co. vil udnytte situationen til at hente Braithwaite billigt.

Martin Braithwaite, der har kontraktudløb i sommeren 2025, er dog begyndt at træne med i klubben igen og afventer nu, at catalanerne accepterer et bud.

Han lavede 10 mål i 33 kampe i sidste sæson.