• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Barca river Braithwaites kontrakt over

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite har fået af vide, at han ikke har nogen fremtid i FC Barcelona. Han har stædigt fastholdt sin plads i klubben, men nu tyder det på, at opholdet i Catalonien er slut.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

En lang skadespause og et trænerskifte har ændret Martin Braithwaites tilværelse i FC Barcelona til en position, hvor han ikke indgår i planerne.

Da danskeren gjorde comeback i starten af året mod Athletic Bilbao hed træneren Xavi Hernandez, men siden har han blot givet danskeren yderligere ti minutters spilletid i ligaen.

Nu er han udeladt af holdets træningstur til USA, og Xavi har også givet ham besked om, at han ikke indgår i planerne for den kommende sæson.

Alligevel har angriberen længe fastholdt, at han fortsat vil blive i klubben, men nu tyder det på, at landsholdsspilleren og FC Barcelona er nået frem til en løsning.

Således skriver SPORT, at Martin Braithwaite og FC Barcelona er meget tæt på at blive enige om, at danskeren får sin aftale, der løber frem til 2024, ophævet.

De skriver videre, at de er tæt på en økonomisk aftale, som Martin Braithwaite tager med sig ud af FC Barcelona sammen med en tilværelse som kontraktfri. Det er den løsning, som klubben og danskeren er nået frem til, efter det ikke lykkedes Barca at sælge ham.

Getafe og Rayo Vallecano har ellers begge henvendt sig på Braithwaite, men nu forventes det, at han tager til udlandet med en god økonomisk aftale i bagagen efter bruddet med FC Barcelona, skriver SPORT.

Det forventes også, at  samarbejdet mellem Martin Braithwaite og FC Barcelona ikke længere eksisterer, når resten af truppen vender retur fra træningslejren i USA.

Martin Braithwaite, 31 år, kom til FC Barcelona fra Leganés i vinteren 2020, og han har siden optrådt mere end 50 gange for klubben og scoret ti mål. Det bliver dermed også facit, hvis SPORT's oplysninger holder stik.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.