Video : Tipsbladet
Generelle

Før skæbnekamp: Startopstillingen lækket

Den svenske startopstilling til skæbnekampen mod Belgien er blevet lækket.

Sverige spiller mandag aften en skæbnekamp i EM-kvalifikationen. Hvis ikke det svenske mandskab formår at besejre Belgiens ditto, vil svenskerne ikke længere kunne kvalificere sig til slutrunden via kvalifikationen.

Derfor er landstræner Janne Andersson og co. pisket til sejr, men hvis landstræneren håbede på at kunne holde startopstillingen hemmelig, er han blevet skuffet.

Søndag kunne Aftonbladet således afsløre, hvordan Sverige vil stille op til kampen. Ifølge avisen stiller svenskerne op med følgende spillere i en 4-4-2-formation:

Robin Olsen - Linus Wahlqvist Egnell, Victor Nilsson Lindelöf, Filip Helander, Ludwig Augustinsson – Mattias Svanberg, Albin Ekdal, Jens Cajuste, Emil Forsberg - Viktor Gyökeres, Dejan Kulusevski 

Det hører med til historien, at Sveriges opstilling oftest lækkes, men det er til gengæld ikke altid, at svenskerne spiller en så vigtig kamp, som de gør mandag.

Det mest opsigtsvækkende ved startopstillingen er, at Dejan Kulusevski tager plads i angrebet i stedet for den skadede Alexander Isak, mens venstrekanten Jesper Karlsson starter på bænken. Karlsson scorede ellers to mål i en træningskamp mod Moldova i sidste uge.

Kampen mellem Sverige og Belgien spilles klokken 20.45 mandag aften.