• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Frem-målscorer: Var skuffet over ikke at få chancen i Brøndby

Frem-målscorer: Var skuffet over ikke at få chancen i Brøndby
Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto

Beran Camili sendte en lille hilsen til Brøndby-fansene, da han scorede for Frem. Det sidder stadig i ham, at han aldrig fik chancen på Vestegnen.

Af Ole Hoffskov

BK Frem både scorede mod Brøndby og pressede den blå-gule Superliga-klub til det yderste, da de to mandskaber onsdag tørnede sammen i DBU Pokalen. Det rakte dog ikke til en sejr, da Teemu Pukki mod slutningen af kampen afgjorde forestillingen med sit mål til 2-1. 

Så en sejr fik Frem altså ikke, men en kæmpe oplevelse indkasserede Valby-klubben i stor stil. Det fastslår Beran Camili, der scorede det enlige mål for hjemmeholdet.

Læs også: Bedst og værst: Lurende sensation og fodboldnostalgi i Valby

- Jeg er selvfølgelig lidt skuffet, for vi håbede virkelig, vi kunne lave miraklet. Men nu, efter der er fløjtet af, og vi har siddet lidt, kan vi være stolte af en kæmpe præstation. Vi spillede lige op med dem i perioder, og vi kunne se i anden halvleg, at de til tider var frustrerede. De begynder også at sætte de tunge drenge ind for at få det afgjort. Det var kæmpe stort for os alle sammen, siger Beran Camili til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Vi følte til tider, det var os, der sad på det, og vi får skabt en del muligheder. Vi var 100 procent med i kampen, og vi var også optimistiske på forhånd. Vi var på ingen måder nervøse, selv om det var en fed kulisse. Jeg tror, det er noget af det fedeste, mange af os har prøvet. Der var som altid kæmpe opbakning til Brøndby, og vores fans gør det fantastisk og matcher dem. Det var en kæmpe oplevelse.

Læs også: Zorniger: Ikke alle greb chancen

Beran Camili bankede den ind til 1-1 i første halvleg, og han fejrede scoringen ved blandt andet at tysse på Brøndby-fansene. Angriberen har en fortid i klubben, men fik aldrig chancen på førsteholdet. Det sad i baghovedet, da bolden krydsede målstregen.

- Det var en kæmpe forløsning at score mod min tidligere klub. Jeg er lidt skuffet over, at jeg aldrig fik chancen dengang. Jeg var med i truppen og på bænken, så jeg har selvfølgelig drømt om sådan et øjeblik, lyder det fra Frems målscorer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus