• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Af Søren Hanghøj Kristensen

Tidligere på dagen skrev websitet bold.dk historien om, at den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard er fodboldinvalid. Ordene stammede fra Gravgaards franske klub, FC Nantes.

- Michael Gravgaard er blevet erklæret fodboldinvalid af vores officielle læge, og selv af en specialist i arbejdsskader, der har set ham to gange. Han er blevet hjulpet af den medicinske stab i FC Nantes, og der har ikke været lagt pres på ham i hans genoptræning, men desværre kommer han aldrig til at spille som professionel igen, sagde Nantes' pressechef Sylvie Poulmarch til websitet.

Men det er kun den ene parts udlægning af sagen. Hovedpersonen selv, Michael Gravgaard, er af en helt anden mening. Han mener ikke, han har spillet sin sidste kamp på topplan. Tværtimod.

- Jeg er IKKE fodboldinvalid. Jeg har trænet hele foråret efter min operation i december måned og var ved at være klar til kamp i marts/april måned for 1. holdet. Her bliver jeg kaldt til møde og får forklaret at jeg ikke har nogen fremtid i klubben. Fair nok. Jeg siger til dem, at vi må finde en løsning, fortæller Gravgaard i en mail til tipsbladet.dk.

Efter mødet i foråret sender FC Nantes Michael Gravgaard til en læge i Paris, der - ifølge Gravgaard - skal erklære ham fodboldinvalid. I så fald danskeren får stemplet "fodboldinvalid", kan den franske klub putte en stor forsikringssum direkte i klubkassen. Men den tidligere FCK-styrmand mener fortsat, han kan spille fodbold. Det medfører nu et retsligt efterspil mellem Gravgaard og den franske klub.

- Jeg har nu sat franske advokater fra spillerforeningen på sagen. Jeg vil ikke acceptere det FC Nantes byder mig. De vil ikke lade mig gå og ophæve min kontrakt, da de ved at hvis jeg spiller fodbold et andet sted så siger det sig selv at de aldrig modtager nogle forsikringspenge. Det er helt forkasteligt det de laver og jeg vil ikke acceptere det, skriver Gravgaard.

Michael Gravgaard, der har et år tilbage af sin kontrakt i FC Nantes, har ikke spillet førsteholdsfodbold siden maj sidste år.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus