Video : Tipsbladet
Generelle

Her er Inge André Olsens nye job

Den tidligere AaB-sportschef lander nyt job i norsk fodbold.

Den tidligere AaB-sportschef Inge André Olsen har landet et nyt job, efter at han brød med nordjyderne for lidt over et år siden.

Han vender tilbage til Stabæk, hvor han ad flere omgange har været, og her skal han i første omgang være konsulent. Det bekræfter Stabæks daglige leder, Jon Tunold, over for TV 2 Norge.

- Inge André skal hjælpe os som konsulent i en periode, i første omgang indtil udgangen af ​​det kommende transfervindue. Han er ansat som konsulent og ikke ansat i klubben, men skal arbejde som klubagent for os, siger han. 

Inge André Olsen, 45 år, tilbragte store dele af sin spillerkarriere i netop Stabæk, og han var også sportsdirektør i klubben fra 2011 til 2020.

I foråret 2020 blev Inge André Olsen ansat som sportschef i AaB, og den rolle besad nordmanden, indtil han og klubben i løbet af nordjydernes turbulente 2022/23-sæson afbrød samarbejdet. Ikke så lang tid efter kaldte Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen nordmanden for "et af de største sportschef-flop i Superligaens nyere historie", ikke mindst grundet "uendelig få" pletskud på transfermarkedet.