• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Holder pause fra fodbold: Anker ramt af kræft

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Næstved-målmanden Viktor Anker, der blandt andet har en fortid i Brøndby IF, har fået kræft og skal ni gennem kemobehandling. Han satser på at vende tilbage til fodbold.

Af Anders Dehn

Viktor Anker, der er målmand for Næstved BK, må holde en pause fra fodbold på ubestemt tid. Han er blevet ramt af kræft, skriver hans klub på sin Facebook-side fredag morgen.

Den 23-årige keeper har endnu ikke nogen tidshorisont for, hvornår han vender tilbage til fodboldbanen. Planen er dog, at han gør netop det: vender tilbage.

- Jeg har været igennem en vellykket operation og er startet på en ni ugers intens kemobehandling på Rigshospitalet. Derefter skal jeg til flere undersøgelser og test, men jeg har det efter omstændighederne fint.

- Det har selvfølgelig været en voldsom melding, og det satte mig lidt i en choktilstand. Men jeg har valgt at se positivt på det, og mit mål er da også at komme tilbage til fodbolden igen, siger Viktor Anker.

Viktor Anker tilbragte en række ungdomsår i Brøndby IF, men nåede aldrig at få debut for førsteholdet. Han var undervejs udlejet til Næstved, og i 2018 skiftede han til FC Helsingør. Senere kom han til Hvidovre IF, og for et års tid siden vendte han så hjem til Næstved.

Han får opbakning fra klubbens sportschef.

- Vi står alle 100 % bag Viktor, og han er altid velkommen hos os. Vi vil hjælpe Anker alt det, vi overhovedet kan. Da vi alle er berørte af den svære situation, som Anker og hans familie er igennem, beder vi venligst om at give Viktor og familien ro, så de sammen kan fokusere på behandling af sygdommen, siger Peter Dinesen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020