Sivebæks dagbog: Jeg tjekker konstant nyhederne
2014-07-15 16:45
Illustration

Det japanske og det sydkoreanske fodboldforbund er i dialog med danske Michael Schjønberg om de ledige jobs som landstræner.

Efter tidlig exit ved VM-slutrunden står de to største asiatiske fodboldnationer Japan og Sydkorea uden chef for nationalmandskabet, og tipsbladet.dk erfarer nu, at de to lande er interesserede i at tilknytte danske Michael Schjønberg som landstræner.

Japans Alberto Zaccheroni og Sydkoreas Hong Myung-bo tog selv konsekvensen af at være røget ud af VM i gruppespillet. De forlod deres stillinger, og én af dem kan nu blive afløst af 47-årige Schjønberg, der i dag er assistenttræner for Kjetil Rekdal i norske Vålerenga.

Michael Schjønbergs agent Dennis Murray bekræfter, at danskeren har gode muligheder for at få et trænerjob i Asien, men han vil ikke ud med, om Japan og Sydkorea er inde i billedet.

- Han har to - måske tre - gode jobmuligheder i Asien. Jeg kan ikke sige, hvad det er, men det er gode jobs. Vi er blevet kontaktet af to organisationer, der er interesseret i Michael, og så gik vi selv til en tredje og forhørte os på et job, der for nylig blev ledigt.

- Det er nu op til almindelige forhandlinger, om vi kan blive enige om noget. Michael har en klar førsteprioritet, men vi vil tale med alle tre, før vi træffer en beslutning, siger Dennis Murray, fra agentfirmaet Murray Sports Management & Consultancy, til tipsbladet.dk.

Ifølge tipsbladet.dks oplysninger er det en klub i Sydkorea, der er den tredje jobmulighed for Michael Schjønberg.

Det er ikke første gang, der er sydkoreansk interesse for en dansk træner. I 2002 var Sydkoreas fodboldforbund således interesseret i at gøre Richard Møller Nielsen til landstræner som afløser for Guus Hiddink.

Michael Schjønberg er kontraktligt forpligtet i Vålerenga til udgangen af 2014, men han har en aftale med den norske klub om, at han kvit og frit kan skifte job, hvis han får et godt tilbud.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Michael Schjønberg, der dog ikke ønsker at kommentere historien.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?