Foto: Getty Images
Generelle

Kæk Kamil Grabara: Har ændret mit telefonnummer

Kamil Grabara er ikke inde i varmen på det polske landshold, og det kan der være en grund til, fortæller den polske målvogter i et interview med Goal.pl.

Selvom Kamil Grabara har bjergtaget Superliga-tilhængere i de seneste sæsoner, har han endnu til gode at vinde den polske landstræners gunst. 

FCK-stjerner har blot fået en enkelt kamp mellem stængerne for det polske landshold, selvom der har været skadesproblemer blandt de polske målvogtere.

Og det er selvsagt ikke gået Grabaras næse forbi. 

I et interview med det polske medie Goal.pl giver Grabara i vanlig kæk stil sit bud på, hvorfor han ikke er blevet kontaktet af den polske landstræner, Michał Probierz.

- Jeg har ændret mit telefonnummer og måske skal jeg sende en e-mail til PZPN (Polens fodboldforbund, red.). Ingen har kontaktet mig, men hvorfor skulle de kontakte mig? Det er bedre med stilhed end dum snak, så det er okay, fortæller Grabara til det polske medie. 

- Jeg tror, hierarkiet virkelig er baseret på den aktuelle form. Ingen faktorer uden for sporten afgør det, fortsætter Grabara ironisk ifølge Goal.pl. 

Både Wojciech Szczesny, Lukasz Skorupski og Marcin Bulka, der var Kasper Schmeichels gamle konkurrent i Nice, er foretrukket på målmandsposten for Polen. 

Grabara fik sin første og eneste optræden for landsholdet i januar 2022 mod Wales i Nations League, hvor Polen vandt med 2-1.