Video : Tipsbladet
Generelle

Kækt dansk stortalent: Jeg er den mest talentfulde

Hvem er den mest talentfulde spiller på U19-landsholdet? Tipsbladet spurgte to spillere, der gav tre bud.

Tager man et kig på det danske U19-landshold, er der en håndfuld spillere, der allerede har snuset til førsteholdet i klubber som Brøndby IF, FC København og FC Nordsjælland.

Eksempelvis er der Oscar Schwartau fra Brøndby, Emil og Oscar Højlund fra FC København og Zidan Sertdemir fra FC Nordsjælland.

Men hvem er egentlig den mest talentfulde, hvis man spørger spillerne selv? Ja, det er der ikke ligefrem bred enighed om.

- Ha ha, kan jeg godt vælge mig selv? Så vil jeg vælge mig selv, svarer Adam Daghim, der i sommer skiftede fra AGF til storklubben RB Salzburg, til Tipsbladet med et stort smil og tilføjer så:

- Men jeg vil også smide Oscar Schwartau med i puljen. Han er en virkelig god fodboldspiller og er meget kreativ på banen.

En helt tredje bringes i spil af Valdemar Byskov, der i denne sæson spiller i C.D. Mafra på en lejeaftale fra FC Midtjylland. 

- En, der virkelig har noget i sig, er ny her på U19-landsholdet, og det er Victor Froholdt (fra FC København, red.). Han er med første gang, og der er noget i ham, som er spændende. Jeg synes, der er en masse energi i ham, og han er ikke for fin til at gå i tacklinger. Han har også god ro på kuglen og godt overblik, siger Valdemar Byskov til Tipsbladet.

Victor Forholdt, der er 17 år, har for nyligt fået Superliga-debut for FC København, og her skulle han ikke bruge lang tid på banen, før han også scorede sit første mål i Danmarks bedste række. Kantspilleren har også spillet en pokalkamp for “løverne”, hvor han også scorede.