• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Karakterer: AGF pinligt ringe i Nordirland

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på AGF-spillernes præstationer mod Larne FC i Conference League-kvalifikationen.

Af Mads Bye Marboe

Larne FC - AGF 2-1 (2-0)
1-0 David McDaid (3.)
2-0 Dean Jarvis (30.)
2-1 Rohan Ferguson selvmål (85.)

Jesper Hansen - 2 bolde
Jesper Hansen er den vel nok eneste AGF-spiller, man ikke kan klandre for den ringe præstation. 1-0-scoringen var han lige ved at afværge med en stor redning, og det andet mål kunne keeperen intet stille op imod. 

Alexander Munksgaard (45.) - 0 bolde
David Nielsen kunne have ofret mange spillere i pausen, og Munksgaard var en af dem, der fik kniven. Højrebacken havde også leveret 45 uacceptable minutter og var impliceret i hjemmeholdets anden scoring, hvor han ikke fik afstemt med Hausner ved bagerste stolpe.

Sebastian Hausner - 0 bolde
I en perlerække af dårlige AGF-præstationer leverede Sebastian Hausner måske den dårligste af dem allesammen. Han lavede et klodset frispark, der førte til Larnes første scoring, og virkede generelt rystet. Han skal have rejst sig hurtigst muligt efter en horribelt ringe præstation.

Frederik Tingager (45.) - 0 bolde
Den store forsvarsspiller fik slet ikke afstemt tingene med forsvarsmakker Hausner, og selvom han ikke var den værste af de to, blev han pillet ud i pausen på grund af en skade. Under alle omstændigheder bør David Nielsen dog overveje, om han også skal starte mod FC Nordsjælland i weekenden.

Oliver Lund (73.) - 1 bold
Sommererhvervelsen var den eneste, der tog lidt initiativ i første halvleg, hvor han var involveret i et par optræk til AGF-chancer. Men det var sporadisk, hvad der kom, og efter pausen faldt han ned på samme niveau som sine holdkammerater.

Patrick Olsen - 0 bolde
I begyndelsen af opgøret var Patrick Olsen forholdsvis involveret, men han lykkedes nærmest ikke med nogle af sine aktioner, og hans præstation efter pausen huskes bedst af alt for frustrationer og en omgang mundhuggeri med en Larne-spiller. 

Nicolai Poulsen - 0 bolde
Man kan næsten altid forvente, at Nicolai Poulsen skaber problemer for sin modstander på den centrale midtbane og erobrer en masse bolde, men det var ikke engang tilfældet her. Derudover lavede han et hav af fejlafleveringer.

Albert Grønbæk - 0 bolde
Leverede også en komplet anonym indsats, der blev krydret med en masse fejlafleveringer. Som ung spiller er det svært at forvente, at det er Grønbæk, der hiver holdkammeraterne op, men det var slet ikke acceptabelt.

Milan Jevtovic (38.) - 0 bolde
Den serbiske kantspiller har været et vaskeægte fejlskud af Peter 'PC' Christiansen indtil videre, og aftens opgør er nok også et, han ønsker at glemme hurtigst muligt. Der kom intet fra Jevtovic, som også blev pillet ud af David Nielsen, allerede inden første halvleg var færdigspillet. Uhyre ringe indsats af ham.

Dawid Kurminowski - 0 bolde
Århusianernes nye angriber rørte knap nok bolden i løbet af opgøret, og når han endelig gjorde, mistede han den næsten hver gang. Man må håbe for AGF, at Kurminowski finder et bedre niveau i Superligaen, for ellers kommer der ikke mange mål fra hans fødder. Skandaløs præstation.

Jon Dagur Thorsteinsson (48.) - 0 bolde
Han måtte udskiftes med en skade kort inde i anden halvleg, men det er ikke udelukket, at islændingen var blevet pillet fra banen alligevel. Havde ikke held med nogle af sine aktioner.

Indskiftere

Søren Tengstedt (ind 38.) - 0 bolde
David Nielsen havde nok håbet på en reaktion, da Tengstedt blev smidt ind efter 38 minutter, men der kom intet fra kantspilleren. Til hans held var det marginalt bedre end det, der kom fra Jevtovic.

Yann Aurel Bisseck (ind 45.) - 1 bold
Lejesvenden fra FC Köln var rigtig god mod Brøndby, men havde udfordringer mod Larne. Med blot 45 minutter banen er det svært at sige, at han ødelagde det for AGF, men han gjorde det bestemt heller ikke bedre.

Jesper Juelsgård (ind 45.) - 0 bolde
Gjorde ikke nogen forskel overhovedet efter sin indskiftning.

Alex Gersbach (ind 48.) - 0 bolde
Samme som med Jesper Juelsgård. Han bidrog langt fra at få AGF tilbage i opgøret mod et semiprofessionelt hold, som Superliga-klubben til hver en tid bør slå.

Alexander Ammitzbøll (ind 73.) - UB

Træner

David Nielsen - 0 bolde
Det er naturligvis ikke David Nielsen selv, der spiller kampen, og det er svært at forklare, hvordan det kunne gå så galt for AGF. Men cheftræneren bærer unægteligt et ansvar for, at spillerne var så ringe og virkede så uinspirerede, som det var tilfældet. Det er næsten et mirakel, at AGF stadig står med fornuftige muligheder for at spille sig videre i turneringen inden returopgøret på Ceres Park.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dks skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020