Karakterer: FCM-stjerne er køligere end is

Vi er klar med karakterer på FCM's spillere efter kampen mod Braga i Europa League.

FC Midtjylland - Braga 3-2 (1-1)
1-0 Erik Sviatchenko (2.)
1-1 Ricardo Horta (43.)
2-1 Gustav Isaksen (48.)
2-2 Galeno (85.)
3-2 Evander (90.)

FC Midtjylland vandt over Braga efter et vildt drama, og dermed afgør FCM selv, om man skal videre fra gruppen. Det kræver en sejr i Ludogorets. Her er karaktererne fra FCM's kamp.

Jonas Lössl - 3 bolde
Havde ikke meget at lave i første halvleg, men kunne måske på en god dag have reddet Bragas udligning til 1-1, der reelt var eneste chance for Braga i første halvleg. Men afslutningen var svær, og han skal ikke lastes for det. I anden halvleg var der mere at se til.

Henrik Dalsgaard - 3 bolde
Godkendt kamp af stopperen, der var involveret i Midtjyllands scoring til 1-0, da han forlængede et indkast, så bolden faldt ned til Erik Sviatchenko. Defensivt var han hårdt presset.

Erik Sviatchenko - 4 bolde
God præstation af FC Midtjyllands rutinerede stopper. Han indledte med at score til 1-0, og så tog de defensive kvaliteter over, da han holdt Bragas offensive spillere i skak og vandt sine dueller. Fin kamp.

Juninho - 2 bolde
Var involveret i Bragas udligning til 1-1, da han ikke fik lukket ned for en aflevering til Ricardo Horta, og så kunne Horta sparke bolden i nettet.

Joel Andersson - 3 bolde
En godkendt præstation af den svenske back, der ikke er specielt iøjnefaldende, når han spiller. Men han laver altid sit arbejde og gør det solidt i begge ender af banen. Stod bag assisten til 2-1. Kunne have gjort det lidt bedre over for Galeno, da han scorede til 2-2. Men omvendt er det svært at dæmme op for en drømmemål som det, Galeno lavede. Er han Superligaens bedste anonyme spiller?

Evander - 4 bolde
Fik ikke sat sig nok på midtbanen. Havde enkelte gode aktioner i første halvleg, men FCM var presset tilbage det meste af kampen. Evander så også lidt skidt ud ved udligningen, hvor han ikke fik kommunikeret godt nok med Juninho. I anden var han involveret i FCM's scoring til 2-1, men manglende lidt beslutsomhed. Får en ekstra bold for at score til 3-2 på et straffespark i dommerens tillægstid. Evander, du er køligere end is.

Raphael Onyedika - 3 bolde (udskiftet 88. minut)
God præstation af Raphael Onyedika, der kæmpede godt på den centrale midtbane. Havde ikke bolden meget, men løber solen sort og kommer i vejen for en del. Fik et dumt gult kort, der holder ham ude af opgøret mod Ludogorets.

Paulinho - 3 bolde (udskiftet 72. minut)
Godkendt præstation af brasser-backen, der defensivt fik løst sine opgaver, og også offensivt forsøgte at bidrage med lidt. Kunne godt have tilbudt sig mere i det offensive - specielt med tanke på, at han spillede wing back.

Gustav Isaksen - 3 bolde
Scorede et rigtigt angribermål, og det trækker selvfølgelig op. Også enkelte gode og smarte afleveringer. Men lidt for anonym i det store hele.

Pione Sisto - 3 bolde (udskiftet 88. minut)
Han lå som forreste angriber, men reelt var Pione Sisto i en fri rolle og kunne næsten gøre, som det passede ham. Og han varmede måske nok bolden en del, men han kom ofte af med den på en god måde. Fortjener ros.

Junior Brumado - 2 bolde (udskiftet 72. minut)
Ikke meget man så fra den store angriber, der havde udgangspunkt i venstre, men trak ind i det rum, Pione Sisto efterlod, når han bevægede sig i sin frie rolle.

Indskiftere:

Nikolas Dyhr - UB (indskiftet 72. minut)
Kom på banen sent i anden halvleg.

Charles - UB (indskiftet 72.)

Victor Lind - UB (indskiftet 88.)
Kom på banen sent i anden halvleg, hvor FCM skulle bruge en scoring. Vandt et straffespark.

Jens Lys-Cajuste - UB (indskiftet 88)
Kom på banen sent i anden halvleg

Træner:
Bo Henriksen - 4 bolde
Vild kamp, og FC Midtjylland fik sejren. Dermed afgør man selv, om man skal videre. Det kræver en sejr i Ludogorets.